Ο Φλικ στοχεύει στο απόλυτο ρεκόρ κόντρα στην Οσασούνα: Ποιος είναι ο μοναδικός με 8/8 στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Οσασούνα και ο Χάνσι Φλικ στοχεύει στο μεγάλο διπλό με το οποίο θα γράψει ιστορία και θα γίνει ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία των «μπλαουγκράνα» με οκτώ νίκες στα πρώτα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.

  • Το ρεκόρ που θέλει να ισοφαρίσει ο Φλικ και η σύμπτωση της Οσασούνα

Τι και αν «πληγώνεται» συνεχώς από νέους τραυματισμούς; Η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ μοιάζει ασταμάτητη στο πρωτάθλημα, έχοντας ξεκινήσει με επτά νίκες σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Οι «μπλαουγκράνα» δεν σταμάτησαν ούτε απέναντι στην Χετάφε και επικράτησαν με το «φτωχό» αλλά ουσιαστικό 1-0, δίνοντας συνέχεια σε αυτό το «τρελό» ξεκίνημα που έχουν κάνει στην La Liga με τον Φλικ στο τιμόνι.

Το ρεκόρ που θέλει να ισοφαρίσει ο Φλικ και η σύμπτωση της Οσασούνα

Με τη νίκη απέναντι στην Χετάφε, ο Φλικ έγινε ο τρίτος προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που ξεκινάει το πρωτάθλημα με επτά σερί νίκες. Μόλις δύο το είχαν κάνει στο παρελθόν αυτό με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Τάτα Μαρτίνο. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού ωστόσο έμεινε στις επτά και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια, σε αντίθεση με το Μαρτίνο ο οποίος κατάφερε να φτάσει τις οκτώ σερί νίκες στην έναρξη του πρωταθλήματος και να γράψει ιστορία. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι μέχρι και σήμερα ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με οκτώ συνεχόμενες νίκες.

Το συγκεκριμένο ρεκόρ έχει απόψε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Φλικ. Σε ενδεχόμενο νίκης, ο Γερμανός τεχνικός θα γίνει μόλις ο δεύτερος ever στην ιστορία του κλαμπ με οκτώ νίκες στα πρώτα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.

If Barcelona win against Osasuna tonight, Hansi Flick will equal Barça’s best-ever start in La Liga with eight victories, a record set by Tata Martino during the 2013/14 season. @diarioas

— barcacentre (@barcacentre) September 28, 2024

Ο Φλικ έχει ωστόσο να… αντιμετωπίσει και μια φοβερή σύμπτωση. Η ομάδα που σταμάτησε το απίθανο σερί του Μαρτίνο το 2013 ήταν η Οσασούνα στην Παμπλόνα. Εκεί δηλαδή που δοκιμάζεται απόψε η ομάδα του Χάνσι Φλικ! Η Μπαρτσελόνα πάντως έχει την προϊστορία των αναμετρήσεων με την Οσασούνα με το μέρος της καθώς τελευταία φορά που ηττήθηκε στην Παμπλόνα ήταν τη σεζόν 2011/12.

Subscribe

Related articles

Έγινε μπαμπάς ο Πέτρος Μάνταλος

Τα ομορφότερα νέα για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ,...

Απέκτησε με κάθε επισημότητα τον Κριχόβιακ η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με τον...

Ξεμπούκωσε ο Λαουτάρο κι επανέφερε την Ίντερ στις επιτυχίες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΙΝΤΕΡΟυντινέζε -...

Οι εκλεκτοί έντεκα των Ούγκο Μαρτίνς και Σίμου Ταραπουλούζη

Αυτοί είναι οι έντεκα ποδοσφαιριστές που επέλεξαν Ούγκο...