Ο Μπαπέ είναι στην αποστολή της Ρεάλ, παρά την απουσία του από τη εκείνη της Γαλλίας

Παρότι απουσιάζει από την αποστολή της Γαλλίας για το Nations League, ο Κιλιάν Μπαπέ συμπεριλαμβάνεται κανονικά σε αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ (05/10).

Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα στερηθεί τις «υπηρεσίες» του Κιλιάν Μπαπέ στα ερχόμενα ματς της Γαλλίας για το Nations League απέναντι σε Ισραήλ και Βέλγιο, καθώς δεν είναι μέλος της αποστολής των Γάλλων.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε χάσει το επεισοδιακό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στον αριστερό του μηρό, ενώ στο ματς με τη Λιλ για το Champions League αγωνίστηκε για 33 λεπτά.

Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ το Σάββατο (05/10, 22:00), παρά την απουσία του από εκείνη της Γαλλίας. Ο Ιταλός τεχνικός, πάντως, ξεκαθάρισε ότι η ανάρρωση του Μπαπέ δεν έχει τελειώσει ακόμη:

«Ο Μπαπέ είχε ένα πρόβλημα που φαίνεται να έχει επιλυθεί, αλλά όχι στο 100%. Προπονήθηκε κανονικά σήμερα (Παρασκευή). Το ιατρικό μας επιτελείο μίλησε με αυτό της Γαλλίας σχετικά με την περίπτωσή του. Η τελική απόφαση δεν ήρθε από εμάς, ο Ντεσάν αποφάσισε να μην τον καλέσει», σχολίασε ο Αντσελότι.

🚨🎙️ 🗣 Ancelotti: “Kylian Mbappé and France? He has had a injury and he is not 100% yet. Deschamps has decided not to call him up.” pic.twitter.com/625YLPsQ62

— KMZ (@KM10Zone) October 4, 2024

Subscribe

Related articles

Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague μετά την πρεμιέρα (pic)

Η Euroleague έκανε πρεμιέρα το διήμερο (3-4/10) επιστρέφοντας ξανά...

Τι είπε ο Μποζίκας για τις επιστροφές Φαλ και Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα την παρουσία του στη...

Νέο «στραβοπάτημα» για τη Μαρσέιγ που έμεινε ισόπαλη με την ουραγό Ανζέ

Η Μαρσέιγ «σκόνταψε» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη...

Η Βερόνα έσπασε το κακό σερί με ανατροπή και τρίποντο

Η Βερόνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο...

Μπαρτζώκας: «Ήταν ασεβής ο Σάρας»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 82-71 από τη...