Ο Μέσι ξέσπασε σε διαιτητή και τον έβρισε: «Είσαι πουτ@ν@ς γιος»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μία φάση στο φινάλε της αναμέτρησης της Ίντερ Μαϊάμι με την Σάρλοτ «στολίζοντας» τον διαιτητή του αγώνα.

Η Ίντερ Μαϊάμι ήρθε ισόπαλη με την Σάρλοτ (1-1) για την 31η αγωνιστική της Ανατολικής περιφέρειας του MLS. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του, καθώς χάρη στο δικό του πανέμορφο τέρμα στο 67ο λεπτό η Ίντερ Μαϊάμι ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ίδιος ήταν που πρωταγωνίστησε σε μία φάση προς το τέλος της αναμέτρησης, όταν και ξέσπασε ενάντια στον διαιτητή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μέσι ζήτησε πέναλτι υπέρ του συμπαίκτη του, Λουίς Σουάρες, ο οποίος αστόχησε με εξ επαφής μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο δέχθηκε μαρκάρισμα από τον τερματοφύλακα της Σάρλοτ αφότου σούταρε.

Ο Μέσι έξαλλος ζήτησε από τον διαιτητή να καταλογιστεί η παράβαση, θεωρώντας πως υπάρχει πέναλτι, βρίζοντάς τον παράλληλα με την εξής φράση: «Είσαι πουτ@ν@ς γιος».

No lo verás en ningún medio de comunicación: el gran todopoderoso Messi increpando, insultando llamando “Hijo de puta” al árbitro. Gandhi no recibió ni amarilla. pic.twitter.com/6qYyEh9AMX

— Madridista y Murcianista (@Madridistas2025) September 29, 2024

Subscribe

Related articles

Κουέστα: «Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα»

Ο Χουλιάν Κουέστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς...

Sold out το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως η «OPAP Arena»...

«Τεσσάρα» του Εθνικού, «διπλό» της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Κέρκυρα

Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των τεσσάρων...