Ο Κριχόβιακ δίνει στην Ανόρθωση αυτό που της λείπει

Η απόκτηση του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ «ανεβάζει» επίπεδο την Ανόρθωση, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέμα πρεστίζ, και της δίνει αυτό που της λείπει: έναν ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου!

Η απόκτηση του σπουδαίου Κριχόβιακ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ανόρθωση του σήμερα αλλά θα μπορούμε να αποτελούσε επιτυχία και στην Ανόρθωση μία άλλης πολύ καλύτερης εποχής! Δεν έρχονται παίκτες με τέτοιο βιογραφικό κάθε μέρα στην Κύπρο και οι οποίοι κουβαλάνε 100 συμμετοχές στην εθνική Πολωνίας και τόσες επιτυχίες σε διασυλλογικό επίπεδο.

Η Ανόρθωση επέμενε στις διαπραγματεύσεις μαζί του, εκεί που έλαβε αρνητική απάντηση έκανε υπομονή ελπίζοντας σε ανατροπή της όλης κατάστασης και στο τέλος δικαιώθηκε. Ο Οκκάς τον ήθελε πολύ μιας και είναι βέβαιος ότι έχει να δώσει πάρα πολλά. Η απόκτηση του 34χρονου Κριχόβιακ δίνει στην ομάδα της Αμμοχώστου κάτι που της λείπει μέσα στο γήπεδο.

Ένα παίκτη με μεγάλη προσωπικότητα. Ο Κριχόβιακ μπορεί, αν εκμεταλλευθεί σωστά, να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Υπάρχει και ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, όμως το εκτόπισμα του Κριχόβιακ την ανεβάζει σε άλλο επίπεδο.

Σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του ο Πολωνός να φθάσει στα αγωνιστικά επίπεδα που θέλει και που πρέπει, ενώ θα χρειαστεί χρόνος και για να μπορέσει να προσαρμοστεί και να προσφέρει στην ομάδα αυτά που είναι ικανός να κάνει. Το σίγουρο είναι ότι η απόκτηση του ανεβάζει το πρεστίζ της Ανόρθωσης και δίνει μία άλλη αίγλη και αύρα και στην ομάδα αλλά και στον κόσμο της.

Subscribe

Related articles

Β’ Κατηγορία: Ανέβηκε στην κορυφή η Πέγεια, πρώτη νίκη για την Δόξα

Η Πέγεια «έπιασε» στην κορυφή τον Ακρίτα Χλώρακας...

Μουρίνιο: «Μου έκλεψαν ένα Champions League, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη...

Κόλμαν: «Παίξαμε καλά 20 λεπτά ,το σκορ μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν, πραγματοποίησε δηλώσεις...

Εκτός επτάδας ξένων ο Τσέντι Όσμαν

Ο Τσέντι Όσμαν θα παραμείνει εκτός επτάδας ξένων...

Ανατροπή με «ήρωα» τον Κουλιμπαλί για την Ομόνοια με 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ

Με πρωταγωνιστή τον Κουλιμπαλί σκοράροντας δις, η Ομόνοια...

Ο Γκουαρδιόλα ψάχνει τον αντι-Ρόδρι!

Η Σίτι ψάχνει αντικαταστάτη του τραυματία Ρόδρι και...