Ο Ανρί μίλησε για τη μεγάλη αδυναμία της Παρί ‘φωτογραφίζοντας’ τον Εμπαπέ

ΠΑΡΙ

Παρί: Ο Ανρί μίλησε για τη μεγάλη αδυναμία της Παρί “φωτογραφίζοντας” τον Εμπαπέ

-

France's head coach Thierry Henry, is seen before the men's soccer gold medal match between France and Spain at the Parc des Princes during the 2024 Summer Olympics, Friday, Aug. 9, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Aurelien Morissard)
France’s head coach Thierry Henry, is seen before the men’s soccer gold medal match between France and Spain at the Parc des Princes during the 2024 Summer Olympics, Friday, Aug. 9, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Aurelien Morissard) @2024 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Η Παρί υποτάχτηκε μοιρολατρικά στην ανωτερότητα της Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική του νέου Champions League, με τον Τιερί Ανρί να αναφέρεται στο πρόβλημα που εμφάνισε στο “Έμιρεϊτς” και να παραπέμπει στην αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η League Phase του Champions League βρίσκει την Παρί να ψάχνει τα πατήματά της, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να παίρνει τη νίκη επί της Ζιρόνα διά πυρός και σιδήρου και να χάνει πολύ εύκολα στο μπρα ντε φερ της με την Άρσεναλ την 2η αγωνιστική.

Στο ματς του Λονδίνου, οι Παριζιάνοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από το πρώτο μέρος με τα γκολ των Χάβερτς και Σακά και έκτοτε χρειάστηκε να κυνηγούν την ανατροπή, για να μπλοκάρουν όμως απέναντι σε μία εξαιρετική Άρσεναλ και να φύγουν μοιραία με άδεια χέρια από την αγγλική πρωτεύουσα.

“Ναι, η ομάδα είναι ισορροπημένη, είχαν την κατοχή, όμως μέχρι εκεί. Αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν έχουν πια τον game winner που είχαν πριν”, τόνισε ο Γάλλος θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό “CBS”, και πρόσθεσε:

“Φαίνεται πως υπάρχει μία ιδέα παιχνιδιού, ότι ο παίκτες ξέρουν τι να κάνουν. Όταν όμως πλησίαζαν στην αντίπαλη περιοχή, με εξαίρεση τον Μπαρκολά που δοκίμασε κάτι, δεν είδαμε κάτι άλλο”.

Subscribe

Related articles

Επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ ο Νέιρα

Μετά από περίπου 1,5 μήνα ο Χουάν Νέιρα...

Γήπεδο Μπάνια Λούκα… όπως Νέα Σμύρνη! (pics)

Η ομοιότητα της έδρας της Μπόρατς με εκείνη...

Αποστολή με Μασούρα η Ομόνοια για το παιχνίδι με την Βικινγκούρ

Επίσημη ενημέρωση εξέδωσε η Ομόνοια, γνωστοποιώντας την ολοκλήρωση...

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Ορτα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Αντρέ Ορτα μοιράστηκε στο διαδίκτυο την πανηγυρική...