Ο ακούραστος Λούκα Μόντριτς θέλει να παίξει με την Κροατία στο Μουντιάλ του 2026

Ο Λούκα Μόντριτς δεν σκέφτεται ακόμη την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, καθώς ο 39χρονος θέλει να βρίσκεται με την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Παράταση σε μία γεμάτη καριέρα σχεδιάζει να δώσει ο «αιώνιος» Λούκα Μόντριτς, ο οποίος σκέφτεται κάθε άλλο παρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βασίλισσα για έναν επιπλέον χρόνο το περασμένο καλοκαίρι, βάζοντας «τέλος» σε όποια φήμη υπήρχε ότι θα σταματούσε το ποδόσφαιρο, στον απόηχο της απόφασης του Τόνι Κρόος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Μόντριτς θέλει να δώσει το «παρών» και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά, συμπληρώνοντας αισίως είκοσι χρόνια με τη φανέλα της Κροατίας για να δώσει συνέχεια στην 18χρονη διεθνή του καριέρα.

🚨 Luka Modrić wants to play in the 2026 World Cup with Croatia and extend his contract with Real Madrid. He is not considering retiring this season. 🇭🇷🫡

(Source: @marca ) pic.twitter.com/PS7XaCtOv0

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) October 15, 2024

Ο «θρύλος» της Ρεάλ είναι… ακούραστος παρά τα 39 του χρόνια και μάλιστα ετοιμάζεται να σπάσει ένα ρεκόρ 58 ετών για τη Βασίλισσα. Εάν αγωνιστεί απέναντι στη Θέλτα το προσεχές Σάββατο (19/10), θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, αφήνοντας πίσω του τον αείμνηστο Φέρεντς Πούσκας.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί και στα δώδεκα παιχνίδια για τη Ρεάλ, ενώ στην πρόσφατη νίκη της Κροατίας επί της Σκωτίας έπαιξε σε όλο το ματς.

Subscribe

Related articles

Super Σαββατοκύριακο με ΑΕΚ και Λίβερπουλ – Τσέλσι στα κανάλια της EON!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με εθνικά πρωαθλήματα και...

Οδεύει προς Άρη ο Τανούλης μετά τη φυγή Μαντζούκα

Μετά την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, έγινε...

Βγάζει στο… σφυρί τον Άντονι η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει έτοιμη να δώσει ακόμα...

Ο… μόνιμος Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι ρόλοι που αναλαμβάνει

Ο Ορμπελίν Πινέδα μετράει μέχρι σήμερα 9/9 παρουσίες...

Ολυμπιακός: Πότε ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τη Μάλμε

Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν μετά τη διακοπή και μαζί...

Ο απολογισμός των διεθνών του Απόλλωνα Λεμεσού τον Οκτώβριο

Ο Απόλλων Λεμεσού ενημέρωσε για τις εμφανίσεις των...