Ο Άντι Κάρολ πληρώνει από την τσέπη του για να παίζει στην Μπορντό της 4ης κατηγορίας

Μία ιδιαίτερη συνθήκη έχει δημιουργηθεί μεταξύ Άντι Κάρολ και Μπορντό, καθώς ο Άγγλος επιθετικός πληρώνεται από την ομάδα, αλλά επίσης… πληρώνει για να παίζει!

Ο Άντι Κάρολ πρόσφατα άφησε την Αμιέν της Ligue 2 και εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπορντό που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γαλλίας!

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός των Λίβερπουλ και Νιούκαστλ, μεταξύ άλλων, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει για τους Γιρονδίνους σκοράροντας δις στο ντεμπούτο του και χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Είναι ένα από τα… βαριά ονόματα που στα 35 του αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια της διαλυμένης Μπορντό να επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένος Βρετανός ποδοσφαιριστής, πλέον βάζει λεφτά από την τσέπη του για να παίζει, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

  • Μπορντό: Πτώση στην κόλαση!

Συγκεκριμένα, στη Μπορντό λαμβάνει 3.500 ευρώ το μήνα, λεφτά τα οποία δεν του φτάνουν για να ζήσει στην πόλη:

«Για να πω την αλήθεια, μου κοστίζει ακόμη και χρήματα για να έρθω να παίξω για την Μπορντό, αλλά παίζω ποδόσφαιρο και είμαι απλά χαρούμενος που παίζω. Θέλω να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας, δεν ήταν θέμα χρημάτων. Στην καριέρα μου, ποτέ δεν ήταν θέμα το χρήμα», δήλωσε ο Άγγλος.

Andy Carroll, who is reportedly earning €3,500 a month at Bordeaux, has revealed that it is costing him money to play for the club:

“It’s even costing me money to come & play for Bordeaux […] in my career, it’s never been a question of money.” (RMC)https://t.co/L9cNydiUHY

— Get French Football News (@GFFN) September 26, 2024

Subscribe

Related articles

Μακάρι να είναι πάντα έτσι! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας ταξίδεψε στην Ρόδο με την...

Η εντεκάδα της ΑΕΛ κόντρα στην Ομόνοια

Με 2 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο...

Με δύο αλλαγές η Ομόνοια κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε τον Εβάντρο αντί του...