Ομόνοια και κόσμος «ένα», για νικηφόρο ξεκίνημα στο Κόνφερενς Λιγκ

Να ξαναφορέσει το καλό της ευρωπαϊκό κοστούμι και να κάνει ιδανική πρεμιέρα στην League Phase του Conference, επιθυμεί διακαώς η Ομόνοια. Αντίπαλος της η ισλανδική Βίκινγκουρ (19:45 Cytavision-Gazzetta Cy), με το ΓΣΠ να έχει έντονο πράσινο χρώμα.

«Μας περιμένει δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα», η ατάκα του κόουτς Arnar Gunnlaugsson. «Ελάτε να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε απευθυνόμενος στον κόσμο του τριφυλλιού ο κόουτς Νταμπράουσκας.

Ως εκ τούτου η έδρα είναι σε θέση να «μιλήσει» και να γείρει την πλάστιγγα του ματς στην πλευρά των πράσινων. Αυτό φυσικά προϋποθέτει μια μεστή και ώριμη εμφάνιση από την Ομόνοια, με στοχοπροσήλωση και άρτια προετοιμασία σε αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι. Απέναντι σε μια ομάδα που προηγείται στο τοπικό πρωτάθλημα, με πολύ καλή ψυχολογία απόρροια του νικηφόρου σερί της και με πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια της.

Με έντονο το νεανικό στοιχείο στο ρόστερ της, ιδιαιτέρως αθλητική και με το στοιχείο του απρόβλεπτου, όπως επισήμανε ο προπονητής της Ομόνοιας. Οι παίκτες της οποίας καλούνται να δείξουν συνέπεια στην μετάβαση από το πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Και αν παρουσιαστούν όπως πρέπει με το σωστό mindset, τότε έχουν όλα τα φόντα να πάρουν τη νίκη απόψε και να ξεκινήσουν με τους καλύτερους οιωνούς το ευρωπαϊκό τους οδοιπορικό. Σε ένα γκρουπ ομάδων, τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει, η Ομόνοια έχει και την ποιότητα και τη δίψα, να κάνει αισθητή την παρουσία της. Και μία νίκη στην πρεμιέρα, θα είναι ότι καλύτερο.

Περιμένουμε με αγωνία τον τρόπο προσέγγισης του κόουτς Νταμπράουσκας, καθώς την Κυριακή ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Άρη και καλείται να διαχειριστεί επιτυχώς το ρόστερ του, σε αυτή την άκρως σημαντική δυάδα αγώνων. Αν και γρίφος το τι σκέφτεται να παρατάξει, προσωπικά δεν αναμένω εκτεταμένο rotation, ελεγχόμενο, περιορισμένο ναι!

Αρκετοί πάντως είναι οι παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί στα τελευταία παιχνίδια και αυτό θα πρέπει να προσμετρηθεί. Αν και σταυρόλεξο για μεγάλους λύτες, να επιχειρήσουμε να δώσουμε μια 11άδα. Φαμπιάνο στο τέρμα, στα στόπερ οι Κουλιμπαλί-Παναγιώτου(Ελάντερ), με τους Κίτσο-Μασούρα, υποψήφιους να ξεκουράσουν, Χαμάς και Ντιούνκου. Ο Μάριτς θα είναι σίγουρα ο ένας στον άξονα, Κούσουλος και Χάμπος διεκδικούν τη θέση του Εράκοβιτς, ενώ επιτελικός θα παίξει ο Εβάντρο. Αν προτιμηθεί να πάρει ανάσες ο Σίμιτς, τότε οι Λοΐζου και Ατζίλι θα παίξουν στις πτέρυγες, αλλιώς ένας εξ’αυτών θα τον πλαισιώσει.

Ο Στεπίνσκι με δεδομένο ότι δεν παίζει ούτε με τον Άρη, δύσκολο να μείνει εκτός από τρία διαδοχικά παιχνίδια, άρα η λογική λέει θα πάρει τη θέση του Κακουλλή στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Αλιούμ.

Όπως πάντα, ομάδα και κόσμος είναι «ένα», πέραν των 11 χιλιάδων αναμένεται να βρεθούν απόψε στο στάδιο της πρωτεύουσας για να σπρώξουν τους παίκτες του τριφυλλιού στη νίκη!

ΑΓ

Subscribe

Related articles

Ξανά στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος και ομιλία στους παίκτες!

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ βρέθηκε πάλι στο προπονητικό...

Μποροβήλος: «Η κλήρωση στο Κύπελλο είναι βατή, όμως, αυτό δεν λέει τίποτα»

Ο Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου,...

Εφτασε η ώρα για την… «Παναθηναϊκού ανάβασις»! | Blog

Ο Ανδρέας Δημάτος αναλύει τα σημαντικότατα κέρδη για...

Ο Μάντζιος «πρόβαρε» την 11αδα του Άρη με τη Λαμία και είδε διαθέσιμο τον Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έβγαλε το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης...

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον Κοβάσεβιτς, πρόστιμα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Superleague...

Επίσκεψη φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο της αποστολής

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκαν στο ξενοδοχείο...