Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για τον Ατρόμητο με Ρέτσο και υποψήφιο τον Βέλντε για το αρχικό σχήμα

Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να επιστρέψει στην τετράδα στην άμυνα με τον Ατρόμητο και να διατηρήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ – όπως και οι παίκτες του – κοιτάζει πλέον αποκλειστικά το Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Κυριακή, 18.00, COSMOTE SPORTS TV 2). Ο Ισπανός τεχνικός μετά το Λυών – Ολυμπιακός (2-0) όπου εφάρμοσε πρώτη φορά σε επίπεδο αρχικής διάταξης το 3-5-2 εκτιμάται πώς θα επανέλθει στην 4άδα στην άμυνα και έχοντας ξανά τον Ρέτσο ως βασικό (μετά το πρώτο του φετινό επίσημο ματς στη Γαλλία) στο πλευρό του Κάρμο.

Σε αυτή τη συνθήκη ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και την 4άδα της άμυνας θα απαρτίζουν οι Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι. Στο κέντρο ο Στάμενιτς είναι πιθανό να πλασιώσει τους Εσε και Τσικίνιο και η τριάδα μπροστά να αποτελείται από τους Βέλντε, Μασούρα (εφόσον επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψει στην αποστολή ο Έλληνας κυνηγός) και τον Ελ Καμπί (στην κορυφή της επίθεσης).

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη χρονική συγκυρία για τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι προέρχεται από το 0-0 με τον Παναιτωλικό, την ήττα με 2-1 από τον Αρη και την ήττα με 2-0 από τη Λυών στην πρεμιέρα του στο Europa (στη Γαλλία).

Subscribe

Related articles

Τα πιο σημαντικά του Σαββίδη πριν τον Άρη | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το ΠΑΟΚ-Άρης που...

«Κόπηκε» ο Μπράουν για το ματς με τον Άρη

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο παίκτης ο οποίος...

Συσκευή… αερόσακος υπόσχεται να αποτρέψει τραυματισμούς, όπως αυτόν του Ρόδρι

Μία επαναστατική συσκευή που λειτουργεί ως... αερόσακος, ετοιμάζεται...