Οι πιθανότητες των Μουζακίτη και Ζέλσον και του τρικ Κοστίνια – Ροντινέι για την 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπράγκα

Ως μία εκ των βασικών του σκέψεων για την 11άδα των Πειραιωτών στον αγώνα του Europa ο Μεντιλίμπαρ είχε – περισσότερο από το βράδυ της Τετάρτης και μετά – το να βάλει βασικό τον πιτσιρικά και να έχει δεξιά πλευρά με Ροντινέι – Κοστίνια.

Για τα πλάνα του Βάσκου κόουτς για το Ολυμπιακός – Μπράγκα είχατε διαβάσει ξανά σχετικά αλλά και το πώς δεν είχε ξεχαστεί από την πλευρά του το… τρικ με τους Κοστίνια – Ροντινέι για τη δεξιά πλευρά. Όπως επίσης πώς οι Μουζακίτης και Ζέλσον διεκδικούσαν θέση βασικού. Ο μεν πρώτος για τη φρεσκάδα και την ένταση που μπορεί να δώσει και ο δε Ζέλσον λόγω της κατάστασης των άλλων πλάγιων επιθετικών.

Ως μία εκ των βασικών του σκέψεων του Μεντιλίμπαρ είναι το να έχει βασικό τον πιτσιρικά και τον Ζέλσον αλλά και στη δεξιά πλευρά τους Κοστίνια και Ροντινέι. Αυτό πρακτικά σημαίνει πώς ο 17χρονος χαφ και ο Ζέλσον έχουν πιθανότητες να χριστούν βασικοί.

Εφόσον… προκριθεί αυτή η εκδοχή τότε θα έχουμε μία 11άδα ως εξής: Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Κοστίνια, στο κέντρο Εσε με Μουζακίτη μαζί με τον Τσικίνιο και για τη γραμμή κρούσης ο Ροντινέι μπροστά από τον Κοστίνια, ο Ζέλσον ως ο άλλος winger και ο Ελ Καμπί βασικός στράικερ. Οι άλλοι παίκτες που διεκδικούν θέση για την 11άδα είναι οι Γκαρθία, Βέλντε και Μασούρας.

Subscribe

Related articles

Καρβαλιάλ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν άξιος νικητής»

Ο προπονητής της Μπράγκα πέρασε από την... ανάκριση...

Παρέλαση με βήμα σημειωτόν | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός της...

Μουζακίτης: «Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου»

Ο 17χρονος Χρήστος Μουζακίτης δεν μπορούσε να κρύψει...