Ντανίλ Λεσοβόι: Για το… καρέ στο ντέρμπι του ΓΣΠ

Ο Ντανίλ Λεσοβόι έχει ξεκινήσει «καυτός» στο φετινό πρωτάθλημα, και θα ψάξει το 4ο γκολ του, στο ντέρμπι της Παρασκευής (27/9) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Παράλληλα, στην ΑΕΛ περιμένουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή για το ντέρμπι (που δεν έγινε ποτέ) με τον Απόλλωνα.

Ο Ρώσος επιθετικός, Ντανίλ Λεσοβόι, είναι από τους ελάχιστους παίκτες της ΑΕ Λεμεσού που ξεκίνησε να κερδίζει τις καρδιές των φίλων της ομάδας.

Ο παίκτης δείχνει να ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, ενώ με το… καλησπέρα του φετινού πρωταθλήματος Cyprus League συστήθηκε σε όλους.

Ήδη, στα τρία ματς που έδωσε η ΑΕΛ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα. Σκόραρε στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ, ακολούθως με δικό του γκολ η ΑΕΛ πήρε την εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου, ενώ άνοιξε και το σκορ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την Πάφο.

Με τη φόρα που έχει πάρει ο Λεσοβόι, πλέον, θέλει να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα και πάει στο ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής στο ΓΣΠ με την Ομόνοια με στόχο να βρει και εκεί τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για αυτό το παιχνίδι με αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή, Κρις Κόλμαν. Ο Ουαλός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Παπαφώτη, Τρισκόφσκι, Μάμα και Τοκού.

Τέλος, στην ΑΕΛ αναμένουν σήμερα και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για το εξ αναβολής ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Subscribe

Related articles

Η εντεκάδα του Οθέλλου κόντρα στον Απόλλωνα

Αυτοί είναι οι 11 επίλεκτοι του Κωνσταντίνου Ρωσταντή...

Πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ...

H μάχη της Ελλάδας ξεκινάει από την Πόλη! | Blog

Ο Ανδρέας Δημάτος γράφει για την ευρωπαϊκή σεζόν...

Έτοιμοι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα για το ντέρμπι!

Επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ενόψει...

Επίσημος ο επαναπατρισμός του Σιόβα για τη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα,...