Νίκη στο φινάλε για την πρώτη αντίπαλο της Ομόνοιας στην League Phase του Conference League

Νίκη στο 90+3 εξασφάλισε η πρώτη αντίπαλος της Ομόνοιας στη League Phase του Conference League, Βικινγκούρ, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δυο ομάδων.

Όλοι στον οργανισμό της Ομόνοιας κινούνται σε ρυθμούς Conference League, καθώς την Πέμπτη (3/10), η ομάδα θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στον πρώτο χρόνο σύστασής τους.

Πρώτη αντίπαλος της Ομόνοιας, θα είναι η Βικινγκούρ, από την Ισλανδία, την οποία θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ. Η ομάδα από το Ρεϊκαβικ, έρχεται…«φουριόζα» στην Κύπρο καθώς στην τελευταία της αναμέτρηση εντός συνόρων επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Βαλούρ με γκολ στο 93ο λεπτό!

Οι Ισλανδοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματός τους, το οποίο ήδη βρίσκεται στα Playoff, σε ισοβαθμία με την Μπρεοαμπλίκ. Ουσιαστικά ο τίτλος θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς τους δυο, καθώς η διαφορά με την τρίτη Βαλούρ μετά την επικράτηση της Βικινγκούρ ανέρχεται στους 16 βαθμούς.

Όσον αφορά την τελευταία αναμέτρηση, η αντίπαλος της Ομόνοιας άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Ινγκιμούνταρσον, ενώ ισοφαρίστηκε στο 43′ και στο 51 η Βαλούρ πήρε το προβάδισμα, κάνοντας την ανατροπή. Ωστόσο το ματς ξαναγύρισε τούμπα! Στο 69′ ο Ιμπραχίμαγιτς έκανε το 2-2, ενώ σε μια φάση εκ των τελευταίων του παιχνιδιου, ο ίδιος παίκτης έβαλε το νικητήριο γκολ, χαρίζοντας το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του.

Αν μη τι άλλο, η ομάδα της Ισλανδίας έρχεται με «Ηθικόν Ακμαιότατον», στην Λευκωσία και παρά την χαμηλή δυναμική του πρωταθλήματός της, δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν στην πλευρά του Τριφυλλιού. Εξάλλου, οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες, πάτα επιφυλάσσουν εκπλήξεις και…παρατράγουδα.

Subscribe

Related articles

Στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος, τα είπε με Αλμέιδα με σούπερ διάθεση!

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ και μάλιστα...

Εκτίει με τον Παναιτωλικό ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει...

Αναβάλλεται για το 2025 η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου»

Οι εργασίες του ανακαινισμένου «Καμπ Νόου» φτάνουν προς...

Απαλλάχθηκε ο Τζαβέλλας για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Το πειθαρχικό όργανο της Superleague δεν επέβαλε στον...

Στη Μποτοσάνι της Ρουμανίας ο Ανέστης

Ο Γιάννης Ανέστης υπέγραψε για 1+1 σεζόν στην...

Ο Μαρτίνς πήρε τον Κεσχρίντα στην της Αλ Γκαράφα

Η Αλ Γκαράφα που είναι προπονητής ο γνώριμός...