Νέος «πονοκέφαλος» για τον Φλικ: Νοκ-άουτ και ο Φεράν Τόρες

Ο Φεράν Τόρες τραυματίστηκε απέναντι στην Αλαβές και αναμένεται να απουσιάσει για σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει σβηστά από την έδρα της Αλαβές και να επικρατήσει με 3-0, ωστόσο ο Χάνσι Φλικ είδε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του να μπαίνει στη λίστα των τραυματιών. Ο λόγος για τον Φεράν Τόρες που χρειάστηκε να αντικατασταθεί αναγκαστικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός επιθετικός έχει υποστεί μια μικρή ζημιά στον προσαγωγό στου δεξιού του ποδιού και θα χρειαστεί να μπει στα «πιτς» για τις επόμενες εβδομάδες. Τα Μέσα της Βαρκελώνης αναφέρουν πως ο Τόρες θα μείνει εκτός για ένα διάστημα τριών εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της διακοπής των εθνικών ομάδων.

Για τον Φλικ πάντως υπάρχουν και ευχάριστα, καθώς ο Γκάβι βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

MEDICAL NEWS | Tests conducted this morning have revealed that first team player Ferran Torres has a right hamstring injury. His return to training will be determined by his recovery. pic.twitter.com/YzZJfRpbhT

— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 7, 2024

Subscribe

Related articles

Κλήση στην Εθνική για τον Ανδρέα Μακρή

Μετά την απουσία των Κακουλλή και Γαβριήλ, ο...

Επιλεκτική ενημέρωση, ανάλυση και τοποθέτηση | Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης εξηγεί γιατί σκόπιμα μιλούν για...

Συνεχίζει στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Σισέ!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, που βρέθηκε κοντά στον...

Oλυμπιακός: Από την Τρίτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Άρη και Αρμάνι Μιλάνο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί...