«Μπλόκο» στη Βίλα από την Ίπσουιτς δια… ποδός Ντέλαπ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον 21χρονο Λίαμ Ντέλαπ των δύο γκολ, η Ίπσουιτς απέσπασε την ισοπαλία – ίσως να μπορούσε και κάτι παραπάνω – από την Άστον Βίλα (2-2), χαλώντας το σερί της ομάδας του Έμερι, για να μαζέψει ακόμα έναν βαθμό.

«Αλύγιστη» η Ίπσουιτς, έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί της Άστον Βίλα και μέσα στο «Πόρτμαν Ρόουντ» κατάφερε με το 2-2 να πάρει ακόμα έναν βαθμό (μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες) στη μάχη της για την παραμονή στην Premier League. Στην 5η θέση και το -2 από την κορυφή συνεχίζει η ομάδα του Έμερι.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Tractor Boys ο 21χρονος Λίαμ Ντέλαπ που εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα και με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στους Villans έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός φορ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μόλις στο 8′ με μονοκόμματο τελείωμα, αλλά ο Όλι Γουότκινς απάντησε μοιράζοντας την ασίστ για την ισοφάριση του Ρότζερς στο 15′ και εκτελώντας με το κεφάλι στο 32′ για την ανατροπή. Η Ίπσουιτς ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στο 72′ ισοφάρισε χάρη στην πανέμορφη ατομική ενέργεια του Ντέλαπ που έτρεξε πολλά μέτρα με την μπάλα και νίκησε τον Μαρτίνες από την περιοχή. Μάλιστα, η ομάδα του ΜακΚένα θα μπορούσε να έχει πάρει και το πρώτο της τρίποντο, όμως η πίεσή της στα τελευταία λεπτά δεν μετουσιώθηκε στο γκολ της νίκης.

Subscribe

Related articles

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ στην ομάδα μπάσκετ για το Super Cup

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε στον τελικό του...

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε στην έδρα της και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό

«Ζεστάθηκε» ενόψει Παναθηναϊκού η Μπόρατς Μπάνια Λούκα που...

Δοκάρι κι έξω με χειροκρότημα και μάθημα για τη δύσκολη χρονιά | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ήττα του...

Το δίδυμο που γύρισε στο σπίτι | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι η παλιννόστηση δύο...

Γκρίνια Αταμάν για τους διαιτητές

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Οι...