Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνεζ ή του Νεϊμάρ.

Μπαρτομέου: «Οι επαφές για Λαουτάρο

«Στοπ» στα μεταγραφικά σενάρια για Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Νεϊμάρ έβαλε ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να ξοδευθούν μεγάλα ποσά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο από τους Καταλανούς διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τη φημολογία των τελευταίων… μηνών.

«Η Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει με την Ίντερ για τον Λαουτάρο τις τελευταίες εβδομάδες αλλά οι συζητήσεις έχουν παγώσει με κοινή συγκατάθεση. Η τωρινή κατάσταση δεν επιτρέπει μεγάλα μεταγραφικά ποσά», είπε ο Μπαρτομέου σχετικά με την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού της Ίντερ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση για μεταγραφή του Νεϊμάρ, για την οποία σχολίασε: «Με την τωρινή κατάσταση, όχι. Η Παρί δε θέλει να τον πουλήσει επίσης, που βγάζει νόημα γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το προηγούμενο καλοκαίρι προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να τον υπογράψουμε αλλά αυτό το καλοκαίρι δε θα προσπαθήσουμε καν».

«Ο σύλλογος έχασε 200 εκατομμύρια ευρώ μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου. Αν η κατάσταση δε βελτιωθεί, δε θα υπάρχουν άνθρωποι στις κερκίδες, στο μουσείο ή στο κατάστημα και θα συνεχίσουμε να χάνουμε χρήματα. Αυτό θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε τα έξοδά μας και ποια από αυτά μπορούν να περιμένουν. Πρέπει να προσαρμοστούμε», συμπλήρωσε ο Μπαρτομέου.

-

-