Με “υπογραφή” Μπαράλες η Καλάματα έκανε το 2Χ2 και έπιασε κορυφή

(EUROKINISSI)

Η “Μαύρη Θύελλα” κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με “κεραυνό” του Χερόνιμο Μπαράλες να πάρει το τρίποντο απέναντι στη “νεοφώτιστη” ομάδα και να διπλασιάσει τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, στο παιχνίδι που έριξε την “αυλαία” της 2ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι με τον Αλγκαρανάζ να ανοίγει στο 10ο λεπτό του αγώνα το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Παναργειακός προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έξι λεπτά μετά ο Κωστίκας με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Καλαμάτα “σπατάλησε” μοναδική ευκαιρία στο 32΄ για να πάρει ξανά το προβάδισμα, αλλά ο Καραργύρης είπε “όχι” στην εκτέλεση πέναλτι του Αλγκαρανάζ, νικώντας τον αυτή τη φορά.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, αλλά δεν έβρισκαν τον στόχο με την Καλαμάτα να μην μπορεί να ολοκληρώσει τις φάσεις που δημιούργησε, έχοντας ως σημαντικότερη στιγμή το σουτ του Ριένστρα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Αργιτών.

Στο 74΄ ο Παναργειακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιράκη και έφτασε μία “ανάσα” από το να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, αλλά ο Μπαράλες είχε διαφορετική άποψη και με εκπληκτικό σουτ στο 90+5΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της Super League 2.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (78′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο (82′ Μπαράλες), Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος (46′ Ριένστρα), Ντιγκινί (61′ Φρίμπονγκ), Μορέιρα (61′ Παυλίδης), Μόρσεϊ, Αλγκαρανάζ.

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Σάαντο (44′ λ.τ Κάμκα), Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (80′ Κουγιάμπα), Τσιράκης, Πρίκας (55′ Καρέλης), Παναγιώτου, Κωστίκα (55′ Καρντόσα), Αλιατίδης, Χατζηδημητρίου (80′ Μιλτιάδης).

To πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 28/9

ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 2-1

Κυριακή 29/9

Μακεδονικός – Καμπανιακός 1-0
ΑΕΛ – Διαγόρας 3-0
Καβάλα – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-0

Δευτέρα 30/9

Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 1-1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 27/9

ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή 29/9

Πανιώνιος – Χανιά 1-0
Παναχαϊκή – Aστέρας Τρίπολης Β’ 1-0
Αιγάλεω – Κηφισιά 0-0

Δευτέρα 30/9

Καλαμάτα – Παναργειακός 2-1.//Π.

Subscribe

Related articles

Πήρε ανάσα η Μπόρνμουθ, 3-1 τη Σαουθάμπτον

Στο ντέρμπι της νότιας ακτής, η Μπόρνμουθ επικράτησε...

Λυτρώθηκε στο τέλος και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ... ίδρωσε, αλλά «λύγισε» τη Λας Πάλμας...

Δραματική «ανάσα» για την Κάλιαρι στην Εμιλία-Ρομάνια

Η Κάλιαρι πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της...

Έπιασε από την Κυριακή δουλειά στον Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι

Ο έμπειρος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη 2η...

Πήρε Σεμπά ο Πανιώνιος

Ο Σεμπά θα παίξει και με 3η ομάδα...

«Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε, αυτή που όλοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσαν ανακοίνωση...