Με Μόρσεϊ και Ντιγκινί το τεράστιο διπλό της Καλαμάτας με ανατροπή στο 92′

Οι χρυσές αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, Μόρσεϊ και Ντιγκινί έκριναν το ντέρμπι Χανιά-Καλαμάτα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια τεράστια νίκη με γκολ στο 92′!

Το Χανιά-Καλαμάτα ήταν ντέρμπι και πριν τη σέντρα. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με την ομάδα της Μεσσηνίας εν τέλει να θριαμβεύει και να ξεκινά τη χρονιά εμφατικά περνώντας από μια δύσκολη έδρα με γκολ του Ντιγκινί στο 92′!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 23′ ο Ηλίας Τσέλιος έκανε το 1-0 με κεφαλιά κι αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασε στροφές, ήταν καλύτερη στη συνέχεια και έφερε τα ματς στα ίσια με τον Μόρσεϊ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ματς στο ημίχρονο.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναιτωλικού, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε μόνος μέσα στη μικρή περιοχή και όντας πεσμένος, από κοντά έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ισοφαρίζοντας το ματς. Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 92′, ο Ντιγκινί που επίσημης μπήκε στο ματς στο ημίχρονο, με σουτ στο 92′ έκρινε το ματς και έδωσε μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του στο τέλος!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Στεπίνσκι (82′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Παχής (68′ Αρτουάγκα), Μουνάφο, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάλτσι (64′ Κόλα).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (46′ Μουστακόπουλος), Αναστασόπουλος (74′ Γρίβας), Ριένστρα (46΄ Μόρσεϊ), Μορέιρα, Παμλίδης (46′ Ντιγκινί), Αλγκαρανιάς.

Subscribe

Related articles

Αλόνσο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω παίκτες που είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο,...

«Καθάρισε» ο Τζούρισιτς με… νταμπλ στο τελευταίο δεκάλεπτο

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε και πάλι, αυτή τη φορά...

“Σίτι” και Κηφισιά εκκίνησαν με νίκες

Την ίδια ώρα χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι...

Σουλούκου – Ρόμα: Το χρονικό της παραίτησης

Η Λίνα Σουλούκου αποτελεί παρελθόν από τη Ρόμα...