Μεντιλίμπαρ προς τους παίκτες του: «Είναι και δικό μου το λάθος, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας αλλάζοντας την εικόνα μας»

Ο προβληματισμός στον Ρέντη υπήρχε μετά τον αγώνα με τον Αρη και στον Ολυμπιακό άπαντες προσπαθούν να δουν το τι δεν πήγε καλά και μέσα σε αυτούς και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, επέλεξε να μιλήσει για ακόμα μία φορά στους παίκτες του. Τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το έκανε ξανά στο τελευταίο διάστημα. Είχε ρίξει τα.. γκάζια του και στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Αρη αλλά και μετά το τέλος του αγώνα που έληξε 2-1 υπέρ της ομάδας του Μάντζιου.

Σε αυτήν την περίσταση δεν έβγαλε τον εαυτό του από το… κάδρο των ευθυνών. Και αυτός προβληματίστηκε και προβληματίζεται για τα καλά. «Είναι και δικό μου το λάθος. Είναι και δική μου ευθύνη αυτή η ήττα με την 11άδα που επιλέξαμε», ανέφερε ανάμεσα στα άλλα ο «Μέντι», που ανέλαβε για τα καλά ενώπιον των παικτών του το… φορτίο του σχεδιασμού του αγώνα αλλά και για τις αποφάσεις για την 11άδα. Ο Βάσκος στάθηκε και σε επίπεδο προσώπων που σχεδόν τίποτα δεν πήγε καλά αλλά και συνολικά ως προς την ομάδα.

Εκτός των άλλων υπογράμμιζε προς τους παίκτες του πώς «εξακολουθούμε και δεν κάνουμε όσα δουλεύουμε και όσα πρέπει. Να αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες μας, να βγάλουμε αντίδραση και να αλλάξουμε δραστικά εικόνα. Να το κάνουμε αυτό αλλάζοντας για τα καλά εικόνα. Από την πλευρά μου θα σας βοηθήσω να αλλάξουμε κάποια πράγματα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου όμως και εσείς πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο».

Subscribe

Related articles

Ματθαίου: «Η Πάφος έχει μεγαλώσει, αποφασιστικό βήμα για τη διεκδίκηση του τίτλου»

Ως αποφασιστικό βήμα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος...

Μπήκε ο Ζίβκοβιτς, διαθέσιμος για το ματς με την Γαλατάσαραϊ

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων...

Το πρόβλημα στην εκτέλεση συνεχίζει να τρώει βαθμούς από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει πετάξει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές...

Επιβεβλημένο να βρεθεί ισορροπία στο παιχνίδι της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται ήδη στο -8 από...

Ράφα Λόπες: Τα προσωπικά ρεκόρ που «έσπασε» με Ομόνοια

Δυο προσωπικά ρεκόρ «έσπασε» στο ματς με την...

Ντένις Τσερίσεβ: Από τα σπλάχνα της Ρεάλ, έτοιμος να μαγέψει στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος πυροδότησε «βόμβα» το βράδυ της Κυριακής,...