Ματς παγίδα για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο με κλειδί στο 3.75!

Έτοιμη για ακόμα μία νίκη η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (19:30) για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι τελευταίες μέρες είναι σίγουρα οι πιο… χαρούμενες από την έναρξη της σεζόν στην ΑΕΚ. Μετά τον πικρό αποκλεισμό στην Ευρώπη και τις γκέλες στο πρωτάθλημα, η «Ένωση» αντέδρασε, έπαιξε με βάση τις μεγάλες δυνατότητές της και κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Τα γκολ των Πιερό και Άμραμπατ οδήγησαν τον «Δικέφαλο» σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, που ανέβασε του «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ΑΕΚ θέλει φυσικά να διατηρηθεί εκεί και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλεια στο εκτός έδρας παιχνίδι (19:30) με τον Παναιτωλικό.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, όμως οι γηπεδούχοι δείχνουν καλό πρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες. Πριν τη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1, ο Παναιτωλικός κράτησε τον Ολυμπιακό στο 0-0 και γενικά διαθέτει ένα… σφιχτό σύνολο, που ίσως προβληματίσει την ποιοτική ΑΕΚ. Ο συνδυασμός του διπλού με το Under 3.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Ο Πετράκης δεν αλλάζει την τριάδα στην άμυνα και ο Παναιτωλικός γνωρίζει πως η λύση για την υπέρβαση περιλαμβάνει υπομονή και παιχνίδι πίσω από την μπάλα. Η ΑΕΚ θα πρέπει να… ιδρώσει για να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων και δεν αποκλείεται να δούμε ένα πρώτο ημίχρονο σε χαμηλές στροφές: Η ισοπαλία στο τέλος των 45 λεπτών συνοδεύεται με απόδοση 2.45.

Αυτός που μπορεί πάντως να… ξεκλειδώσει την άμυνα του Παναιτωλικού είναι ο Νίκλας Ελίασον. Με δεδομένο πως οι τρεις στόπερ θα έχουν το νου τους στον Πιερό, ο Σουηδός εξτρέμ θα έχει χώρο για δράση και είναι δεδομένο πως έχει την ικανότητα να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Στο 3.75 το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον ένα γκολ από τον εκρηκτικό winger.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Subscribe

Related articles

Το απόρθητο κάστρο του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ

Το ΓΣΠ αποτελεί απόρθυτο κάστρο για την ΑΕΚ...

Με Νέιρα στις Σέρρες ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στις Σέρρες, έχοντας στην...

Κλήθηκαν κανονικά στην εθνική Σλοβενίας οι Σπόραρ και Τσέριν, εκτός ο Βέρμπιτς

Ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ κάλεσε...

Ο «Κάκου» είναι η ευρωπαϊκή εγγύηση της Ομόνοιας

Με αφορμή τα δυο τέρματα που πέτυχε ο...

«Το στοίχημα είναι να έρχεται στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής μίλησε...

Χωρίς Γουίλιαν και Τσικίνιο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει...