Μέσι για Ινιέστα: «Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο, είσαι φαινόμενο»

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον Αντρές Ινιέστα μετά την απόφαση του Ισπανού να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντρές Ινιέστα. Στα 40 του χρόνια, ο Ισπανός μέσος ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό βίντεο την απόφαση του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να βάλει τέλος στη μεγάλη του καριέρα.

Το δικό του μήνυμα στον «Αντρεσίτο» έστειλε και ο άλλοτε συμπαίκτης του και πολύ καλός του φίλος, Λιονέλ Μέσι. Ο «pulga» είπε το δικό του «αντίο» στον Ινιέστα και τόνισε πως θα λείψει στο ποδόσφαιρο η ποιότητα του, καθώς πρόσθεσε πως ήταν ένας εκ των κορυφαίων συμπαικτών που είχε στην καριέρα του.

«Ένας από τους συμπαίκτες με την περισσότερη μαγεία και ένας από αυτούς που απόλαυσα περισσότερο να παίζω στο πλάι του. Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο και όλους μας. Εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φαινόμενο», έγραψε ο Μέσι στην ανάρτηση που έκανε.

📲❤️ Lionel Messi to Andres Iniesta: “One of the teammates with the most magic and one of those I enjoyed playing with the most. The ball is going to miss you, and so will all of us. I wish you the best always, you’re a phenomenon.” pic.twitter.com/A8SygrMm0n

— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) October 8, 2024

Subscribe

Related articles

Οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ περιμένουν τον Πογκμπά

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ κανούν «χαμό» στα...

Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τον Τέο Ερναντές

Ο Τέο Ερναντές της Μίλαν τιμωρήθηκε με δύο...

Μεταγραφές και επαγγελματικά συμβόλαια στους Νέους του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση και στην ομάδα...

Συμφωνία Άρη με Μορόν ως το 2027!

Ο Άρης έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Λορέν Μορόν,...

Οικογενειακό διπλό με την Κ19 στον Άρη και ίωση ο Σιφουέντες

Χωρίς τον Χοσέ Σιφουέντες συνεχίζεται το πρόγραμμα προπονήσεων...