Μάντζιος: «Είχα πει ότι ο Μανού θα είναι άλλος παίκτης…»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην ουσία και στο βαθμολογικό κίνητρο που είχε ο Άρης πριν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας καθώς επίσης και στην ιδιαίτερη περίπτωση του Μανού Γκαρθία.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη έκανε αυτό που… πράττει από το ξεκίνημα της σεζόν βάσει της αλλαγής του συστήματος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος. «Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν μια σημαντική νίκη από πλευράς γοήτρου, άλλα και από βαθμολογικής άποψης. Ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό. Στο πρώτο μέρος κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε τον έλεγχο στον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλύτερα και βρήκαμε το γκολ. Κάναμε μια σημαντική νίκη. Είχα πει ότι τα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας και θέλησης. Θέσαμε τον στόχο της νίκης για απόψε και ήρθαμε και το πραγματοποιήσαμε», είπε και ρωτήθηκε για τον στόχο της τετράδας.

«Κάθε νίκη έχει την αξία της. Από κει και πέρα είναι νωρίς για να λέμε μεγάλα πράγματα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα μια είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα για την συνέχεια». Εξήγησε ότι ο Φραν Βέλεθ έχει μυϊκό σπασμό (στον αριστερό προσαγωγό) αλλά και στις απουσίες των Φαμπιάνο, Μάγιο όπως και τη σταδιακή ένταξη στην ομάδα του Ρόμπιν Κουάισον. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μανού Γκαρθία. «Το είχα πει πέρσι για τον Μάνου. Μόλις κάνει προετοιμασία θα είναι άλλος παίκτης. Δούλεψε, είναι βαρόμετρο για την ομάδα και πάει καλά».

Ρωτήθηκε για την πιο επιθετική λογική στο δεύτερο ημίχρονο. «Θεωρώ πως στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου κοντρολάραμε το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Συνολικά όμως είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει να μπορέσεις να διαβάσεις το ρόστερ και τις δυνατότητες του. Έχει πολλές δυνατότητες φέτος και προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί.

Subscribe

Related articles

Πήρε ανάσα η Μπόρνμουθ, 3-1 τη Σαουθάμπτον

Στο ντέρμπι της νότιας ακτής, η Μπόρνμουθ επικράτησε...

Λυτρώθηκε στο τέλος και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ... ίδρωσε, αλλά «λύγισε» τη Λας Πάλμας...

Δραματική «ανάσα» για την Κάλιαρι στην Εμιλία-Ρομάνια

Η Κάλιαρι πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της...

Έπιασε από την Κυριακή δουλειά στον Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι

Ο έμπειρος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη 2η...

Πήρε Σεμπά ο Πανιώνιος

Ο Σεμπά θα παίξει και με 3η ομάδα...

«Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε, αυτή που όλοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσαν ανακοίνωση...