Λουίς Ενρίκε σε Μπαπέ: «Σου αρέσει ο Τζόρνταν, αλλά εκείνος έπιανε τους αντιπάλους από τα α@$$@#α»

Μια συγκλονιστική ομιλία, το τετ α τετ του Λουίς Ενρίκε με τον Μπαπέ αποτυπώνει την ιδιαίτερη σχέση που είχαν οι δυο τους.

Στο ντοκιμαντέρ «You Don’t Have a Clue» ο Λουίς Ενρίκε μας παρουσιάζει μια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς του. Σε μια συγκλονιστική ομιλία προς τον Κιλιάν Μπαπέ, προσπαθεί να εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση του Γάλλου σταρ. Ο Ενρίκε στέκεται μπροστά από μια οθόνη, όπου έχει πραγματοποιήσει το σκάουτινγκ και την ανάλυση της Μπαρτσελόνα (ματς για τους «8»), με τον Γάλλο επιθετικό να ακούει με προσοχή τα λόγια του.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για να πυροδοτήσει το πάθος και το κίνητρο στον Μπαπέ, ο Ισπανός χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τον θρύλο του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Ενρίκε είχε στόχο να τονίσει τη θυσία και τη νοοτροπία του παίκτη, καθώς και τις ηγετικές του ικανότητες με τους Μπουλς.

Μέσω αυτής της σύγκρισης, ο προπονητής προέτρεψε τον Μπαπέ να αμυνθεί περισσότερο και να αφοσιωθεί περισσότερο στην ομάδα, ιδιαίτερα αν δεν μπορεί να συνεισφέρει με γκολ. Με ιδιαίτερα εκφραστική γλώσσα, προσπάθησε να… παρακινήσει τον Γάλλο λέγοντας: «Έχω ακούσει ότι σου αρέσει ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο Μάικλ Τζόρνταν θα άρπαζε τους συμπαίκτες του από τα α@#$@α και θα αμυνόταν σαν π@$#@@# γ@##».

“He leído que te gustaba Michael Jordan”.

“Michael Jordan se ponía a defender como un hijo de p***”.#LuisEnrique Mbappé

Lunes 7, ‘𝑵𝒐 𝒕𝒆𝒏𝒆́𝒊𝒔 𝒏𝒊 **** 𝒊𝒅𝒆𝒂’ Capítulo 2. pic.twitter.com/VSYqtTAIsl

— Fútbol en Movistar Plus+ (@MovistarFutbol) October 3, 2024

Επειτα από αυτό, ο προπονητής του ζήτησε να γίνει ηγέτης και να αποτελέσει παράδειγμα για την υπόλοιπη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, συμπεριλαμβανομένων παικτών όπως ο Ντεμπελέ, ο Μπαρκολά, ο Ασένσιο και ο Μουάνι. Επιπλέον, ο Λουίς Ενρίκε αναγνώρισε το ταλέντο και το επίπεδο του Γάλλου παίκτη «Είσαι ένα φαινόμενο, ένας κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία», αλλά ο Ισπανός προπονητής πάντα ξεκαθάριζε ότι αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να είσαι ο καλύτερος.

Παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν για ένταση ανάμεσα τους, το υλικό του ντοκιμαντέρ δείχνει ότι υπήρχε πάντα μια καλή και γεμάτη σεβασμό σχέση μεταξύ παίκτη και προπονητή.

Subscribe

Related articles

Βαθμολογία UEFA: Μια… ανάσα από την 24η θέση η Κύπρος!

Πάφος, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ προσέθεσαν και άλλους βαθμούς...

Χαραλάμπους: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλία...

Λουτσέσκου: «Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι…»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Βαθμολογία UEFA: Ανέβηκε στη 15η θέση η Ελλάδα

Με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ολοκληρώθηκε...