Λεβέντης: «Την Τρίτη το Εφετείο, ευελπιστούμε σε ανατροπή της αρχικής απόφασης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Την Τρίτη θα εκδικαστεί η έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα με τον Απόλλωνα . Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο, Νικόλας Λεβέντης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανατροπή της αρχικής απόφασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Έχουμε στείλει τις θέσεις μας όπως έπρεπε. Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια των δικαστών να αποφασίσουν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους νομικούς μας και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Βεβαίως, εάν στο εφετείο την ερχόμενη Τρίτη δεν υπάρξει κάποια αλλαγή οι ποινές μας θα ισχύσουν εντός με ΑΕΚ και Άρη και εκτός με Σαλαμίνα, παιχνίδι κυπέλλου και Ανόρθωση. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει η απόφαση του εφετείου.»

Για τα γενέθλια της ΑΕΛ: «Ένα σωματείο το οποίο μέσα από τα χρόνια έχει αναπτύξει ιδανικά και αξίες όπως το ευ αγωνίζεσθαι, η ΑΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Το σωματείο μας κατάφερε να μείνει μακριά από πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες. Χρονιά πολλά και στον σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΛ. Μια γιορτινή ημέρα για την ομάδα μας»

Για το προπονητικό κέντρο: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι το Δ.Σ. επίσημα άρχισε τη διαδικασία για την πολεοδομική άδεια. Είναι ένα όνειρο ουσιαστικά. Ελπίζουμε ότι το έργο αυτό θα υλοποιηθεί το συντομότερο και να μετκινηθεί η ομάδα μας στο Κολόσσι, δίπλα από το γήπεδο»

Subscribe

Related articles

Με ανατροπή το πρώτο τρίποντο της σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β' πανηγύρισε την πρώτη του νίκη...

Προεδρική παρέμβαση στον ΑΠΟΕΛ, 42 μέρες μετά

Η ισοπαλία στην Ιρλανδία με την Σάμροκ Ρόβερς(1-1),...

Οι κλήσεις της Ιρλανδίας για το ματς με την Ελλάδα

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις της Ιρλανδίας ...