Κοτάρσκι: ‘Στον ΠΑΟΚ όλα τα παιχνίδια είναι must win’

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Κοτάρσκι:
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. INTIME SPORTS

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα όπως συνήθιζε να κάνει πέρυσι.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Στεάουα Βουκουρεστίου τον οποίο όπως είπε ο Δικέφαλος πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν φέτος τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι περισσότερο απαιτητικά: “Συμφωνώ ότι η διοργάνωση είναι ένα επίπεδο πάνω. Είναι εύκολα αντιληπτό και από τα ονόματα των αντιπάλων. Είναι μια καινούρια σεζόν κι ένα καινούριο φορμάτ. Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους, όπως είχαμε πέρσι και στο Conference League. Εδώ που βρισκόμαστε είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστική διοργάνωση”.

Για την παρουσία του στο ξεκίνημα της σεζόν και τις δηλώσεις που έκανε για αυτόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου: “Κάθε μέρα θέλω να βελτιώνομαι. Ξεκίνησα καλά τη σεζόν, αλλά και η ομάδα ξεκίνησε καλά. Νιώθω εξαιρετικά που παίζω εδώ και με τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που παίζω σκληρά παιχνίδια, όπως το αυριανό. Είμαι ήρεμος και απολαμβάνω να παίζω για τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να παίξω και να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Λουτσέσκου, με σέβεται όπως κι εγώ. Είναι πολύ ωραίο να ακούς τέτοια σχόλια από τον προπονητή. Μού δίνει κίνητρο για να είμαι εκεί για την ομάδα. Βέβαια στην πράξη δεν έχει σημασία αν θα κάνω εγώ την επέμβαση. Είμαστε μία ενωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο κι αυτό είναι το δυνατό μας σημείο”.

Για τον αυριανό αγώνα με τη Στεάουα: Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα και την έχουμε αναλύσει. Είναι ομάδα που έχει ατομική ποιότητα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να σκοράρουμε και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία και στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Νομίζω πρέπει να δώσουμε βάρος στη δική μας απόδοση κι όχι στον αντίπαλο. Στον ΠΑΟΚ όλα τα παιχνίδια είναι must win. Παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Πέρσι χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά αντιδράσαμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε, να βρούμε την αντίδραση και να πάρουμε τη νίκη”.

Για το γκολ που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη: Δουλεύουμε κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε τρία γκολ από πλάγια, είναι κάτι που γνωρίζουμε. Παίξαμε απέναντι σε μία εκπληκτική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Θέλουμε να βελτιωθούμε. Δεν θέλαμε να χάσουμε, αλλά συμβαίνουν και λάθη και προχωράμε. Όσον αφορά το γκολ, ήταν ένα σουτ από τα 5 μέτρα, η μπάλα ήρθε κοντά στο κεφάλι μου και προσπάθησα να αντιδράσω. Ήταν ένα απρόβλεπτο σουτ”.

Subscribe

Related articles

Επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ ο Νέιρα

Μετά από περίπου 1,5 μήνα ο Χουάν Νέιρα...

Γήπεδο Μπάνια Λούκα… όπως Νέα Σμύρνη! (pics)

Η ομοιότητα της έδρας της Μπόρατς με εκείνη...

Αποστολή με Μασούρα η Ομόνοια για το παιχνίδι με την Βικινγκούρ

Επίσημη ενημέρωση εξέδωσε η Ομόνοια, γνωστοποιώντας την ολοκλήρωση...

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Ορτα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Αντρέ Ορτα μοιράστηκε στο διαδίκτυο την πανηγυρική...