Κορυφαίος πασέρ στο Super Cup ο Γουόκαπ, recordman συμμετοχών και πόντων ο Παπαπέτρου

Ο Τόμας Γουόκαπ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στο stoiximan Super Cup που έλαβε χώρα στο νησί της Ρόδου.

Το Super Cup ανήκει και επίσημα στην ιστορία. Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού AKTOR σε έναν συναρπαστικό τελικό και πανηγύρισε στην Ρόδο το Super Cup για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τόσο οι τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, Άρης) όσο και πολλοί παίκτες πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις δίνοντας μια πρώτη… γεύση στο φίλαθλο κοινό για το τι «μάχες» επρόκειτο να παρακολουθήσουν.

Μερικοί παίκτες όμως έγραψαν ιστορία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ, έγινε ο 1ος πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Έφτασε τις 30 ασίστ και ξεπέρασε τον Αμπντούλ Γκάντι που είχε 23 παίζοντας σε εκείνες του 2020 και του 2021 με το Περιστέρι και τον Προμηθέα αντίστοιχα ενώ ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Ιωάννης Παπαπέτρου, έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια στο Stoiximan Super Cup έχοντας επτά αλλά και τους περισσότερους πόντους, φτάνοντας τους 60, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον συμπαίκτη του Κώστα Σλούκα ο οποίος έχει 53.

Παράλληλα εκτός από τον παίκτη των «πρασίνων» και ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τα περισσότερα παιχνίδια, με επίσης επτά, με τον γκαρντ του Άρη πλέον να… συγκατοικεί και στην κορυφή της λίστας των κλεψιμάτων, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, έχοντας από οχτώ.

Subscribe

Related articles

Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό μεταξύ Νίκη Βόλου και ΠΑΟΚ Β’

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Νίκης Βόλου...

Eτοιμάζει μαζικές αλλαγές ο Μπεργκ

Μετά και την σημαντική νίκη που πέτυχε η...

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με Καρμιώτισσα

Την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον εκτός έδρας...