«Καυστικός» Λουίς Ενρίκε για τη Μπαρτσελόνα του Τσάβι: «Παίζουν σαν την Εϊμπάρ»

«Φαρμακερές» ατάκες από τον Λουίς Ενρίκε στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το ισπανικό Movistar, ο οποίος δεν μίλησε και με τα… καλύτερα λόγια για τη Μπαρτσελόνα του Τσάβι.

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκαν την περσινή περίοδο στα προημιτελικά του Champions League, με τους Παριζιάνους να ανατρέπουν το σκορ του πρώτου αγώνα στο Παρίσι και με το επιβλητικό 4-1 μέσα στη Βαρκελώνη να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Μήνες αργότερα στη μίνι σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η «Movistar» με τίτλο «You don’t have a F***ing Idea» οι σκέψεις του Λουίς Ενρίκε γύρω από το ζευγάρι είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και η εκτίμηση για την αντίπαλό του δεν ήταν μεγάλη…

Στην ανάλυση της Μπαρτσελόνα του Τσάβι άλλωστε μαζί με το επιτελείο του, ο Ισπανός τεχνικός κάνει λόγο για μια ομάδα με προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και φιλοσοφία που θυμίζει εκείνη της… Εϊμπάρ.

«Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μια κυριαρχική ομάδα και δεν αμύνεται καλά. Δεν έχει ποιότητα αμυντικά» τονίζει αρχικά ο τεχνικός της Παρί και πρώην της Μπαρτσελόνα, προτού συνεχίσει: «Παίζουν με μακρινές μπαλιές. Ο Τερ Στέγκεν έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες μακρινές μεταβιβάσεις. Παίζουν σαν την Εϊμπάρ».

Αναμενόμενα τα λόγια του έχουν κεντρίσει την προσοχή του ισπανικού Τύπου, ο οποίος θύμισε και τα λόγια του Ενρίκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο είχε τονίσει πως εκείνος εκπροσωπεί καλύτερα τις αξίες της Μπαρτσελόνα από τον Τσάβι.

Subscribe

Related articles

Πρόκριση με πεντάρα η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι!

Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Μπάροου και...

Ξανά σκόρερ ο Κουλούρης με την Πόγκον

Η Πογκόν Στσζέτσιν πανηγύρισε μια εντυπωσιακή νίκη στο...

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...