Καμπάτσο: «Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια και τιμωρεί όλα τα λάθη»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μιλώντας για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι το ματς για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Πέμπτη (17/10, 21:45) στην Ισπανία τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική και άτυπη επανάληψη του τελικού της Euroleague την περασμένη σεζόν.

Ο Φακούντο Καμπάτσο, στις δηλώσεις του ενόψει του επόμενου παιχνιδιού της «Βασίλισσας», μίλησε για το πόσο επικίνδυνο είναι το ματς για την ομάδα του με το «τριφύλλι» ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι επόμενοι αγώνες είναι στη Μαδρίτη.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από ήττα, άρα θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες. Κάναμε καλά και κακά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να μην το επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια λάθους και τιμωρεί όλα σου τα λάθη με καλάθια. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει το 100% από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εντός έδρας.

Υπάρχει πολλή ιστορία αντιπαλότητας πίσω από αυτό. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και με τους φιλάθλους μας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του παιχνιδιού μας.

Απέναντι στην Μπασκόνια είδαμε μια αμυντική πλευρά, αν και κάναμε λάθη στο τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τέλος. Θέλεις πάντα να παίρνεις θετικά πράγματα ακόμα κι αν έχεις χάσει. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και εργαζόμαστε για αυτό.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όλα ξεκινούν από πίσω. Η μεγαλύτερη δέσμευση πρέπει να προέρχεται από την άμυνα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιότητα και αυτό δεν μας ανησυχεί».

Subscribe

Related articles

«Έρχεται ο γίγαντας Ολυμπιακός»

To πρώτο βήμα για τη δεύτερη σερί συμμετοχή στους...

Ο Οφρυδόπουλος πήρε τα «ηνία» των Χανίων

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου...

Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

Σε φουλ ρυθμούς ο Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό

Ο πορτιέρε Ντραγκόφσκι πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή...