Ιεζεκιήλ: «Πιστός στρατιώτης ο Χριστοδούλου, ο Γιανέφσκι γνωρίζει την ομάδα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε για τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, καθώς και τον αντικαταστάτη του, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, στον «αέρα» γνωστής ραδιοφωνικής συχνότητας.

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (8/10) ο Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε στον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ενώ τόνισε πως ο νέος προπονητής, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, γνωρίζει το υλικό της ομάδας.

Επιπλέον, μίλησε για το πρόγραμμα και τα αγωνιστικά δεδομένα από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του Χριστοδούλου:

«Αρχικά, να ευχαριστήσουμε τον κ. Χριστοδούλου για την πολυετή παρουσία του στην ομάδα μας. Για επτά χρόνια ήταν πιστός στρατιώτης της ομάδας και είμαστε ευγνώμων για την προσφορά του».

Για την πρόσληψη Γιανέφσκι:

«Θα δούμε την επόμενη μέρα με το νέο προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε επανεκκίνηση ως σύνολο. Είναι θετικό ότι έχει χρόνο να εργαστεί με τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο. Είναι έμπειρος προπονητής και γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα. Πέρασε μεγάλες στιγμές στις ομάδες του νησιού μας με παρουσίες σε τελικούς και γενικότερες διακρίσεις. Ο κ. Γιανέφσκι γνώριζε το υλικό της ομάδας, παρακολούθησε την ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν και ήταν σημαντικό αυτό στη συνάντηση μας. Θα πιάσει δουλειά μόλις έρθει στην Κύπρο, αφού είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο κόουτς είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, άλλωστε και εμείς έχουμε πίστη στα παιδιά της Νέας Σαλαμίνας. Ο κ. Γιανέφσκι καλείται να εργαστεί με τον σωστό τρόπο για να βρεθούν οι λύσεις που θα φέρουν αγωνιστική ανάκαμψη στο σύνολο.»

Για τη χημεία του συνόλου:

«Αν κάνουμε μία ανασκόπηση, δεν θα μιλήσει κανείς με αρνητικά λόγια για τους παίκτες που ήρθαν στη Νέα Σαλαμίνα ήταν μειωμένο το ρίσκο των κινήσεων. Με τη δουλειά θα βρεθεί και η απόλυτη χημεία».

Για το πρόγραμμα:

«Δύσκολα όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, οι εβδομάδες που έρχονται είναι δύσκολες, καθώς υπάρχουν καλές ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Ας φανούν οι ικανότητες του συνόλου στο γήπεδο και είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθει η ανάκαμψη της ομάδας, η οποία κοιτάει μόνο τον αγώνα με την ΑΕΛ που έρχεται στην επόμενη αγωνιστική.»

Για την πρόκριση στο Κύπελλο:

«Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, υπάρχει δίψα για μία διάκριση. Στον αγώνα με τη Δόξα είχαμε καλή παρουσία και πήραμε την πρόκριση δίκαια, άλλωστε ήμασταν φαβορί και το φανερώσαμε στο γήπεδο».

Για την αμυντική βελτίωση:

«Οι αριθμοί μαρτυρούν ότι είμαστε η χειρότερη άμυνα, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλες τις γραμμές, καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, έτσι ώστε να δουλέψουν όλα σωστά και να έρθουν τα αποτελέσματα. Το κλίμα θα ανατραπεί εάν δώσουμε χρόνο στον κ. Γιανέφσκι, τον χρόνο που χρειάζεται σε όλα τα επίπεδα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Οι Ντιακιτέ και Ασεβέδο θα επιστρέψουν στην προετοιμασία στις αρχές της εβδομάδας, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Άντος που θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες. Ο Καρλίτος είναι εκτός για δύο μήνες, τα υπόλοιπα παιδιά είναι στη διάθεση του προπονητή και θα εργαστούν για το καλύτερο δυνατό. Οι “μάχες” στο γήπεδο κερδίζονται με αυτούς που είναι έτοιμοι να παλέψουν, περιμένουμε και τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι πως πιστεύουμε πολύ στους παίκτες μας και περιμένουμε την ανάκαμψη του συνόλου».

Subscribe

Related articles

Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη

Συνάντηση είχε μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης,...

Οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ περιμένουν τον Πογκμπά

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ κανούν «χαμό» στα...

«Μετακομίζει» στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου

Στον Διαγόρα Ρόδου φαίνεται πως αποφάσισαν το ποδοσφαιρικό...

Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τον Τέο Ερναντές

Ο Τέο Ερναντές της Μίλαν τιμωρήθηκε με δύο...

Μεταγραφές και επαγγελματικά συμβόλαια στους Νέους του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση και στην ομάδα...