Θετικά δείγματα από Νιέζγκοντα, από αύριο οι εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα είναι από την Τετάρτη στην Τρίπολη, εντυπωσιάζει στις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι ο Κλοντ Μακελελέ θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

  • Ποιος είναι ο Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα

Ο Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα είναι στην Τρίπολη από την Τετάρτη, δείχνοντας στις προπονήσεις να διαθέτει στοιχεία που θέλει ο Κλοντ Μακελελέ στην ομάδα.

Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο λόγω των δύο χιαστών που υπέστη, ψάχνει να ανεβάσει και πάλι τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι Αρκάδες, αναμένεται να του δώσουν αυτήν την ευκαιρία καθότι το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογραφεί θα αποτελεί… ασφάλεια για τους κιτρινομπλέ στην περίπτωση που ο Νιέζκοντα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι.

Όπως και να ‘χει πρόκειται για ένα στοίχημα που τόσο ο Αστέρας όσο κι ο ίδιος ο παίκτης έχουν ανάγκη να… βγει. Κι από αύριο αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Ποιος είναι ο Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα

Ο 29χρονος Πολωνός striker ύψους 1.85, o oποίος βρίσκεται στην αγορά των ελεύθερων από τον Γενάρη του 2024, όταν αποχώρησε από την Πόρτλαντ του MLS, έπειτα από 94 εμφανίσεις, με 23 γκολ και 8 ασίστ. Για μια τετραετία, από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Γενάρη του 2020, ήταν στη Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία είχε 60 συμμετοχές, με 29 γκολ – 6 ασίστ και σήκωσε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2016-17, πήγε δανεικός στη Ρουχ Χορζόφ, στην οποία σε 28 παιχνίδια βρήκε δίχτυα δέκα φορές και έδωσε τέσσερις ασίστ.

Subscribe

Related articles

Απολύθηκε ο Μπουλούτ από την Κάρντιφ, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα

Η Κάρντιφ δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν,...

Χωρίς Αντετοκούνμπο στο Super Cup ο Παναθηναϊκός, οff για 3 εβδομάδες

O Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο φιλικό με την...

Γιατί δεν μπορεί αυτός ο Άρης να κάνει πρωταθλητισμό; | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο...

Πίτσι: «Στον ΑΠΟΕΛ βρήκα αυτό που ήθελα»

Την πρώτη του «συνέντευξη» ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ...

Με Μόρσεϊ και Ντιγκινί το τεράστιο διπλό της Καλαμάτας με ανατροπή στο 92′

Οι χρυσές αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, Μόρσεϊ και...

Απόλλων Λεμεσού: Αυτό το… κάτι!

Παρά το γεγονός πως είχε να δώσει επίσημο...