Η «Mundo Deportivo» προτείνει Έλληνα γκολκίπερ για αντικαταστάτη του Τερ Στέγκεν

Η «Mundo Deportivo», με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του Τερ Στέγκεν, δημοσίευσε μία λίστα με τους ελεύθερους γκολκίπερ που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Έλληνας, Κώστας Λάμπρου.

«Πύρρειος» ήταν η νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ επικράτησε 5-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της La Liga, ωστόσο ο σοβαρότατος τραυματισμός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν επισκίασε τα πάντα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μία ζημιά στον πρόσθιο χιαστό που μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για έναν χρόνο. Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τους Μπλαουγκράνα, που θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα και να βρουν αντικαταστάτη.

Η «Mundo Deportivo» δημοσίευσε μία λίστα με ελεύθερους τερματοφύλακες που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στους Καταλανούς, ανάμεσα στους οποίος βρίσκεται ένας Έλληνας με μεγάλη πείρα από την Eredivisie.

Πρόκειται για τον 33χρονο Κώστα Λάμπρου, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για Άγιαξ, Φέγενορντ αλλά και Φίτεσε. Ο ίδιος είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο του περσμένου καλοκαιριού.

1⃣0⃣ porteros libres que podrían cubrir la baja de Ter Stegen

🧤 El mercado de guardametas sin equipo no tiene mucho nivel, aunque hay algunas opciones con experiencia en LaLiga y competiciones europeas

🖌️ @jbatalla7 https://t.co/s1yUrrFLGE

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) September 23, 2024

Subscribe

Related articles

«Ακυρώθηκε» το φετινό ντεμπούτο του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στον Άρη

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δεν ξέφυγε από το ατομικό...

Ανάσα για την Τσέλσι: Επιστρέφουν οι Γκουστό και Λάβια

Ο Έντσο Μαρέσκα ενημέρωσε πως τόσο ο Μάλο...

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πήγε στο Κλ. Βικελίδης και πήρε τη φανέλα με το Νο10

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», παρακολούθησε...

Ελ Αραμπί, απροσπέλαστος εκτελεστής!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει «δέσει» ιδανικά με...