Η σωστή «ενδοσκόπηση» για άμεση ανασύνταξη και το «πονεμένο» σήριαλ του φορ στη Ομόνοια!

Η σωστή διαχείρηση της πρώτης ήττας, η καλόπιστη κριτική για τη διαχείρηση του ρόστερ και η ανάγκη επιτέλους το «πονεμένο» σήριαλ με το «9» που τόσο χρειάζονται οι «πράσινοι», να έχει αίσιο τέλος «χτες»!

  • Συνεχίζεται το σήριαλ για απόκτηση φορ

Η πρώτη ήττα για την Ομόνοια ήρθε νωρίς, αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με υποσχέσεις, αλλά εν τέλει κατάληξε με απογοήτευση. Ζητούμενο να έρθει άμεσα αντίδραση, με καλή εμφάνιση και νίκη την Παρασκευή με την ΑΕΛ. Με τους «πράσινους» να καλούνται να διαχειριστούν σωστά αυτή την αποτυχία, άλλωστε κάποιες φορές, τέτοια παθήματα είναι εκ των ων ουκ άνευ να γίνονται μαθήματα.

Απαραίτητη προϋπόθεση να «διαβαστεί» σωστά από τον καθ’ύλην αρμόδιο το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα. Ώστε να κάνει την απαραίτητη «ενδοσκόπηση» και κατ’επέκταση τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Πέραν των αγωνιστικών «πινελιών» που πρέπει να βάλει, ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα πρέπει να δώσει έμφαση και στο κομμάτι ψυχολογία, το οποίο στο «ΠΑΠ», ομολογουμένως δέχθηκε ένα γερό πλήγμα! Κανένας πανικός, κανείς δε τα βάφει μαύρα, αλλά επιβάλλεται η ομάδα να αφήσει για τα καλά πίσω της το τι έγινε με την Ανόρθωση και να βρει τρόπους να κερδίσει, το 3ο διαδοχικό ντέρμπι που θα κληθεί να δώσει.

Στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για μια ομάδα που χάνει, να κάνει 100% focus στο αμέσως επόμενο ματς, δείχνοντας χαρακτήρα και στόφα νικητή. Αυτό είναι το καλύτερο «φάρμακο». Άλλωστε το πρωτάθλημα δεν ειναι ένα σπριντ 100άρι της μιας ανάσας, αλλά ένας ολόκληρος μαραθώνιος. Και επιβάλλεται να βγάλεις αντοχές, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Δεν διαγράφονται όλα όσα πέτυχε η ομάδα μέχρι τώρα με μια ήττα, όσο και αν πόνεσε, η φετινή Ομόνοια έδειξε ότι διαθέτει όλο το πακέτο για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει με ισχύ τους στόχους της. Ζητούμενο και ευχή των φίλων της να τα ενεργοποιήσει γρήγορα, για να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Συνεχίζεται το σήριαλ για απόκτηση φορ

Καλά κρατά το σήριαλ απόκτησης επιθετικού. Τελευταία πληροφόρηση που προκύπτει από το ρεπορτάζ μας είναι ότι έχουν σταλεί προτάσεις από πλευράς «πράσινων»… σε τρεις ποδοσφαιριστές, προεξάρχοντος του Γιόβετιτς. Και βρίσκονται στην αναμονή απαντήσεων. Ευχή όλων να μην παρατηρηθεί η ίδια αναποφασιστικότητα και ο ίδιος χειρισμός όπως με Αραούχο, ώστε να αποκτηθεί «9», που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα.

Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε Κύπρο και Ευρώπη αφενός και αφετέρου, να απορροφήσει και λίγο από το πολύ μεγάλο βάρος που έχει επωμισθεί κατά κύριο λόγο ο Στεπίνσκι και δευτερευόντως ο Κακουλλής. Πως τα φέρνει σχεδόν πάντα η μοίρα ; Από τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε εδώ και 3 μήνες φορ, ήταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε κάτι και η Ομόνοια θα πορευόταν με ένα επιθετικό. Κακή… ώρα τώρα με την κόκκινη του Στεπίνσκι. Τα λόγια είναι περιττά. 9άρι χτες κύριοι. Έχει κουράσει το θέμα, επιεικώς το κουράσει για να μην χρησιμοποιήσω κάτι άλλο! Η… μπάλα είναι στα πόδια των Νταμπράουσκας, Αναστασίου και Παπασταύρου. Το ημερολόγιο πάντως γράφει 23εις Σεπτεμβρίου. Καλή σας μέρα.

Α.Γ.

Subscribe

Related articles

«Ακυρώθηκε» το φετινό ντεμπούτο του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στον Άρη

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δεν ξέφυγε από το ατομικό...

Ανάσα για την Τσέλσι: Επιστρέφουν οι Γκουστό και Λάβια

Ο Έντσο Μαρέσκα ενημέρωσε πως τόσο ο Μάλο...

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πήγε στο Κλ. Βικελίδης και πήρε τη φανέλα με το Νο10

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», παρακολούθησε...

Ελ Αραμπί, απροσπέλαστος εκτελεστής!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει «δέσει» ιδανικά με...

Νέα ανατροπή με την πώληση της Έβερτον: Μια ανάσα από την αγορά της το Friedkin Group

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία,...

Τι κάνει η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Τερ Στέγκεν στην εστία της

Ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν τραυματίστηκε στο γόνατο...

Ανησυχία στην Athens Kallithea για Πασαλίδη

Ο κεντρικός αμυντικός της Athens Kallithea, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης,...