Τελ. ανανέωση:

Μετά την προσφορά οικονομικού ποσού στην πολιτεία της Μαδρίτης, η Ρεάλ θα μετατρέψει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε αποθήκη για την συγκέντρωση ιατρικού υλικού. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετατρέπει το Μπερναμπέου σε αποθήκη συγκέντρωσης ιατρικού υλικού

Η Ισπανία κατέγραψε 8.578 νέα κρούσματα και 655 νέους θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, ενώ ο συνολικός αριθμός των θανάτων ξεπέρασε τις 4.000. Ο νέος φονικός ιός πλήττει εκείνη και την Ιταλία περισσότερο από κάθε άλλη χώρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τη μεριά της, μετά τη δωρεά ενός αρκετά σημαντικού ποσού στην πολιτεία της Μαδρίτης προχωράει ένα βήμα παραπάνω και μετατρέπει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε αποθήκη για τη διάθεση ιατρικών προμηθειών. Έτσι ώστε να βοηθήσει με έναν ακόμη τρόπο στην καταπολέμηση κατά της πανδημίας.

Οι άνθρωποι των «μερένχες» θα μαζέψουν το ιατρικό υλικό που θα τους πάει απλός κόσμος αλλά και οι χορηγοί της Ρεάλ και εν συνεχεία θα το διαθέσουν στις υπηρεσίας υγείας της Ισπανίας αλλά και στη διάθεση της κυβέρνησης, ώστε να χρησιμοποιηθούν όλα αυτά στην καταπολέμηση κατά του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το ΦΩΣ στο Facebook