Η Μπάγερν εκτοξεύει τις αποδοχές του Μουσιάλα και ετοιμάζεται να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο

Όπως μετέδωσε το Sky Sports, Μπάγερν Μονάχου και Τζαμάλ Μουσιάλα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα ετοιμάζεται να ρίξει… άγκυρα στο Μόναχο. Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει αποδείξει πως αποτελεί όχι μόνο το μέλλον αλλά και το παρόν του γερμανικού ποδοσφαίρου και η Μπάγερν είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2026 και μια σειρά από «γίγαντες» της Ευρώπης, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης, φέρονται να τον… λιγουρεύονται, αλλά οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να τους κόψουν την όρεξη.

🚨🔴 FC Bayern remain in very positive talks for a contract extension with Jamal #Musiala ✔️

The 21y/o superstar is also very open to extending his contract beyond 2026. Max Eberl and the club’s executives have been informed of this.

His salary could increase to €25m gross per… pic.twitter.com/bJ5L39h6R8

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) October 7, 2024

Όπως μετέδωσε το Sky Sports DE, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού το να συνεχίσουν μαζί είναι αυτό που αμφότερες επιθυμούν. Μάλιστα, το ενδεχόμενο νέο συμβόλαιο του 21χρονου, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2029 ή το 2030, αναμένεται να… εκτοξεύσει τις απολαβές του στα 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τη στιγμή που τώρα λαμβάνει περίπου 9 εκατομμύρια. Σε οκτώ εμφανίσεις με την Μπάγερν φέτος, ο Μουσιάλα μετρά 3 γκολ και 3 ασίστ.

Subscribe

Related articles

Λαύριο – Ολυμπιακός 75-93: Έβγαλε την υποχρέωση με Βεζένκοφ και Βιλντόζα

Το Λαύριο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, αλλά...

Γιατί “κερδίζει” τον Οκτώβριο ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του...

Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μάρτιν Μοντόγια την ποινή της μιας αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και...