Η Ηλιούπολη “λύγισε” την Παναχαϊκή και πήρε σπουδαία νίκη

INTIME

Η αθηναϊκή ομάδα πανηγύρισε μεγάλη εντός έδρας νίκη (2-1) κόντρα στους Πατρινούς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Super League 2 σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση. Στην 5η θέση με τέσσερις βαθμούς η Ηλιούπολη, στην 7η και με τρεις βαθμούς η Παναχαϊκή.

Οι γηπεδούχοι έκαναν φανταστικό πρώτο μέρος και από νωρίς έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη με φοβερό σουτ του Μαυρία από πλάγια θέση μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ηλιούπολη έχασε μοναδική ευκαιρία για να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, αλλά η κεφαλιά του Βασιλούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Στογιάνοβιτς στο 22΄. Οι Πατρινοί κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Ντε Τομάς να πλασάρει ιδανικά μετά από σέντρα που προηγήθηκε από τα αριστερά. Στη φάση του γκολ σημειώθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων των δύο ομάδων για μη τήρηση του fair play, καθώς ο Μαριάνοβιτς της Ηλιούπολης βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο τραυματισμένος.

(EUROKINISSI)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα με κοντινό σουτ στη κίνηση από τον Βασιλούδη στο 62΄ για το 2-1. Ο Μάνος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά στο 86΄, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα η Παναχαϊκή πίεσε τα καρέ της Ηλιούπολης ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν πολύ σωστά καταφέρνοντας να πανηγυρίσουν το τρίποντο.

Ηλιούπολη (Παπαβασιλείου): Ντόκιτς, Καρανίκας (59′ Πολίτης), Να’α, Πολυχρόνης (59′ Κρέτσι), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Βασιλούδης (74′ Μπλαντένοβιτς), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (89′ Πατάπης), Μαυριάς, Αλεξόπουλος (59′ Μάνος).

Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα (72′ Πολέτο), Μπαξεβάνος, Ζέκχοφ (78′ Κοζορώνης), Ρόβας (78′ Μαδριγάλ), Νίλι, Λεσάι (59′ Τραορέ), Ντε Τόμας, Παπατόλιος (59′ Καραγιάννης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 2-1

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΕΛ 1-3
ΠΟΤ Ηρακλής – Καβάλα 1-1

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου 0-0

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Διαγόρας – Καμπανιακός 0-1

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Παναργειακός – Πανιώνιος 0-2
Κηφισιά – ΑΕΚ Β’ 4-2
Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Αστέρας Τρίπολης Β’ – Χανιά 1-1
Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 2-1.//Π.

Subscribe

Related articles

Λαύριο – Ολυμπιακός 75-93: Έβγαλε την υποχρέωση με Βεζένκοφ και Βιλντόζα

Το Λαύριο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, αλλά...

Γιατί “κερδίζει” τον Οκτώβριο ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του...

Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μάρτιν Μοντόγια την ποινή της μιας αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και...