Η ΔΕΑΒ καλεί την ΑΕΚ σε ακρόαση για πανό φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ΔΕΑΒ καλεί την ΑΕΚ σε ακρόαση για πανό φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

-

Η ΔΕΑΒ καλεί την ΑΕΚ σε ακρόαση για πανό φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε ότι καλεί σε ακρόαση την ΑΕΚ για πανό που ανέβασαν φίλαθλοί της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι καλεί σε ακρόαση την ΑΕΚ τη Δευτέρα (07/10) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για ανάρτηση πανό των φιλάθλων της με πολιτικό-ιδεολογικό χαρακτήρα και υβριστικό υπόβαθρο. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι επέβαλε διοικητική κύρωση μιας αγωνιστικής στον Αχαρναϊκό για τα επεισόδιεα με τον Σαρονικό Αναβύσσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: “Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

– Καλεί την ΠΑΕ ΑΕΚ σε ακρόαση την Δευτέρα 07-10-2024 για ανάρτηση πανό με πολιτικό-ιδεολογικό χαρακτήρα και υβριστικό υπόβαθρο από φιλάθλους της στην κερκίδα του γηπέδου OPAP ARENA, κατά την διάρκεια της αθλητικής συνάντησης , που διεξήχθη στις 29/9/2024, μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 1 2024-2025

Εφαρμογή άρθρου 14 του ν. 5085/2024.

– Με την υπ΄ αριθμ. 27/2024 Πράξη της η ΔΕΑΒ επέβαλε σε βάρος του ποδοσφαιρικού Αθλητικού Σωματείου «ΑΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ», την διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση, αναφορικά με παράβαση, ήτοι για ρίψεις αντικειμένων (βεγγαλικών, βαρελότου κ.α.) από φιλάθλους του τόσο εντός της κερκίδας, όσο και από την κερκίδα προς τον αγωνιστικό χώρο, πρόσφορων να προκαλέσουν σωματική βλάβη, κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ερασιτεχνικών ομάδων ΑΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, που διεξήχθη στις 29-9-2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών, για τη διοργάνωση ΕΠΣΑΝΑ Α΄ κατηγορίας της 3ης αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν. 5085/2024“.

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Champions League μετά τη δεύτερη αγωνιστική

Επτά ομάδες κατάφεραν να «ντουμπλάρουν» τις νίκες τους...