Η Γαλατάσαραϊ «καθάρισε» με τριάρα τη Φενέρμπαχτσε πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ

Κυρίαρχη στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε η Γαλατάσαραϊ, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League να επικρατεί με 3-1 της ομάδας του Μουρίνιο.

Η Γαλατάσαραϊ πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε επικρατώντας στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με 3-1 της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική του Europa League (25/09, 22:00) έκανε το απόλυτο 6/6 και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Super Lig.

Η Γαλατά πατούσε καλύτερα από την αρχή της αναμέτρησης ασκώντας πίεση στην αντίπαλό της. Στο 20ό λεπτό άνοιξε το σκορ όταν μετά το σουτ που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή ο Τορέιρα βρήκε στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Λιβάκοβιτς που χρεώθηκε το αυτογκόλ για το 1-0 της ομάδας του Μπουρούκ. Προτού προλάβει να αντιδράσει η Φενέρμπαχτσε, ο Μέρτενς διπλασίασε τα τέρματα της Γαλατά στο 28′ με κοντινή προβολή μετά την ασίστ με το στήθος από τον Οσιμέν.

Στην επανάληψη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ, το πιο όμορφο της βραδιάς. Ο Σάρα συνεργάστηκε με τον Τορέιρα μέσα στην περιοχή του Λιβάκοβιτς και πλάσαρε ιδανικά με το αριστερό κάνοντας το 3-0 στο 59′.

Η Φενέρ απάντησε πέντε λεπτά μετά, όταν ο Φρεντ κέρδισε το πέναλτι από τον Μπαρντακτσί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζέκο που νίκησε τον Μουσλέρα και μείωσε σε 3-1 για την ομάδα του Μουρίνιο. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και η Γαλατάσαραϊ πήρε τη νίκη με 3-1 φτάνοντας τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Γαλατάσαραϊ (Οκάν Μπουρούκ), 4-2-3-1: Μουσλέρα, Αγιάν (86′ Νέλσον), Σάντσεζ, Μπαρντακτσί, Τζέικομπς, Τορέιρα (84′ Κουτλού), Σάρα (84′ Ντεμιρμπάι), Γιλμάζ (83′ Γέλερτ), Μέρτενς (76′ Σάλαϊ), Ακγκούν, Οσιμέν

Subscribe

Related articles

Τα δεδομένα της απόκτησης ή μη φορ στον Απόλλωνα

Ο τραυματισμός και η επέμβαση του Πέδρο Μάρκες...

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα

Aκόμη ένα Σαββατοκύριακο με φουλ δράση στα μεγάλα...

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου… | Blog

Ο Γιώργος Κούβαρης βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο και γράφει...

Stoiximan Super League: Από ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, βρίσκει ξανά δίχτυα ο Πιερό για την ΑΕΚ

Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό, με...

Αναζητείται αντίδραση και διαφορετικό σχέδιο…

Όταν σου στραβώνει ένα ούτως ή άλλως δύσκολο εκτός...

Παπαπέτρου: «Ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα»

Ο Παναθηναϊκός και οι φίλοι του έζησαν μια...