Επιστροφή στα τρίποντα για ν’ ανέβει και σκαλί θέλει ο Άρης!

Μετά από δυο σερί ισοπαλίες, ο Άρης Λεμεσού ψάχνει τον δρόμο επιστροφής στις επιτυχίες, υποδεχόμενος την Ομόνοια (19:00), σε ένα σπουδαίο ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Αν και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, ο Άρης στη συνέχεια είχε δύο ισοπαλίες σε ντέρμπι, με Απόλλωνα και Πάφο, έτσι θέλει το βράδυ (19:00) στο «ΆλφαΜέγα Stadium», σε νέο ντέρμπι, να επιστρέψει στα τρίποντα.

Αντίπαλος η Ομόνοια, η οποία είναι αυτή τη στιγμή ένα βαθμό πιο πάνω από τον Άρη. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θέλοντας να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει και μεγάλο αντίπαλο, που έχει ψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους, παίζοντας και εντός έδρας, καλείται να υπερβάλει εαυτό για να μπορέσει να πετύχει την 4η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μία νίκη σήμερα θα δώσει ένα πολύ διαφορετικό… αέρα, θα ανυψώσει ψυχολογία όλων, ούτως ώστε ο Άρης να εκμεταλλευτεί ιδανικά τη διακοπή που υπάρχει, ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων. Κερδίζοντας το βράδυ ο Άρης την Ομόνοια, θα… στήσει αυτί στη συνέχεια για να ενημερωθεί το αποτέλεσμα του εκτός έδρας αγώνα της πρωτοπόρου Πάφου επί της ΕΝΠ, για να φανεί εάν η Λεμεσιανή ομάδα θα βρεθεί στη 2η θέση ή στην κορυφή με το πέρας της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι Άλβες, Μποάκι, Γκόλντσον, Γιαγκό, Καζού, Στρούσκι, Σαρφό, Μαγιαμπέλα, Μπένγκτσον, Γκομίς, Κβιλιτάια. Οι Σάβο, Μοντνόρ, Κοκόριν διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Subscribe

Related articles

Τρίποντη απόδραση από τη ματσάρα για τον ΟΦΗ!

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έγιναν...

Οι ενδεκάδες της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου και της Πάφου

Δείτε τις ενδεκάδες της ΕΝΠ και της Πάφου...

Οι ένδεκα του Σπιλέφσκι ενόψει Ομόνοιας

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Αλεξέι Σπιλέφσκι για...

Πήρε τη ματσάρα με την ΑΕΚ Β’ και επέστρεψε στα τρίποντα η Κηφισιά

Μετά την απώλεια βαθμών στο Αιγάλεω η Κηφισιά...

Ψάχνει στόπερ και δεξί μπακ τον Γενάρη η Ρεάλ: Αυτές είναι οι περιπτώσεις

Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ επισπεύδει τις μεταγραφικές εξελίξεις...