Ενοχλημένος ο Γκουαρδιόλα με τις δηλώσεις Αρτέτα: «Μήπως ξέρει κάτι για τις 115 κατηγορίες της Σίτι;

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα δήλωσε ο Μίκελ Αρτέτα σχετικά με τη Μάντσεστερ Σίτι και τον κάλεσε να γίνει πιο ξεκάθαρος, πετώντας μάλιστα και… σπόντα για τις 115 κατηγορίες που βαραίνουν τους Πολίτες.

Η κόντρα μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έχει φουντώσει για τα καλά μετά και το επεισοδιακό 2-2 του «Etihad», κι από αυτήν δεν εξαιρούνται και οι προπονητές τους, Πεπ Γκουαρδιόλα και Μίκελ Αρτέτα.

Οι δύο τεχνικοί και άλλοτε συνεργάτες στη Σίτι φαίνεται πως δεν έχουν αφήσει τη σκόνη του περασμένου ντέρμπι να καταλαγιάσει και συγκεκριμένα οι δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Μίκελ Αρτέτα έφεραν την «πληρωμένη» απάντηση του Καταλανού coach των πρωταθλητών Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Κανονιέρηδων απάντησε σκοπτικά σε ερώτηση που του έγινε για τις περιβόητες «dark arts» που φέρεται να χρησιμοποίησε η ομάδα του στο περασμένο ντέρμπι, δηλώνοντας: «Υπήρξα εκεί στο παρελθόν, ήμουν στη Σίτι για τέσσερα χρόνια. Έχω όλες τις πληροφορίες, συνεπώς γνωρίζω. Πιστέψτε με».

Αυτές οι δηλώσεις δεν έμειναν αναπάντητες από την πλευρά του Πεπ, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και ενέπλεξε το όνομα του Αρτέτα και στο ζήτημα των 115 κατηγοριών για οικονομικές παραβάσεις που βαραίνουν τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι βρισκόταν κι ο ίδιος στο κλαμπ την εν λόγω περίοδο και ίσως σε αυτό έγκεινται οι… πληροφορίες του.

«Ο Μίκελ είπε ότι ήταν στην ομάδα επί τέσσερα χρόνια και όλοι γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη εδώ, μπορεί να συνδέεται και με όλη τη διαδικασία που τρέχει με τις 115 κατηγορίες, ίσως αυτό να αφορά, μήπως ξέρει κάτι για αυτό».

Επειδή έχω καλή σχέση μαζί του, την επόμενη φορά, ο Μικέλ θα πρέπει να είναι πιο σαφής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Subscribe

Related articles

Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα έμειναν στο 1-1 παρά τις πολλές ”Χ”αμένες ευκαιρίες

Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα μοιράστηκαν από έναν βαθμό...

Χωρίς απρόοπτα η αποστολή του ΟΦΗ για Παναιτωλικό

Ο γνωστός τραυματίας Χουάν Νέιρα είναι η μοναδική...

Χωρίς Καρλίτος ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό...

Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Γιαζιτσί (pic)

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Γιουσούφ...

Ολυμπιακός – Διομήδης Άργους 33-29: Έκαναν το «2/2» οι Ερυθρόλευκοι

Τη δεύτερη νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή στην...