«Διπλό» του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κεραμίδι, υπέταξε τη Νίκη Βόλου ο Καμπανιακός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Superleague 2, καθώς επικράτησε στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 2-0. Τρίποντο του Καμπανιακού, 2-0 τη Νίκη Βόλου.

  • Tα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Superleague 2:

Eθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Τρίποντο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2. Oι Ηπειρώτες πέρασαν από την έδρα του νεοφώτιστου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με «διπλό», καθώς επικράτησαν με 1-0.

Στο 26′ ο Λούπας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο προωθημένος Σομποτσίνσκι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραγκιόζη. Ένα λεπτό αργότερα, στο 27′, ο Σόρια από τα δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ μετά από άνοιγμα του Τζίνο, αλλά ο Καραγκιόζης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Κλιγγόπουλου στον Τζίνο και ο ίδιος ποδοσφαιριστής το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Στο 75′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Αθανασίου νίκησε σε τετ α τετ τον Τουλίκα. Στο 77′ ο Εθνικής έχασε νέα ευκαιρία να ισοφαρίσεις, όταν ο Μπακαδήμας πρόλαβε και έδιωξε πριν εκτελέσει ο Πανίδης σε τετ α τετ.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Κλιγγόπουλος, Παλαμίδης, Μπάλλας (84′ Τσουμάνης), Μπούζας, Κόκκορης (73′ Κριμιτζάς), Σιατραβάνης, Κρυεμάδι (60′ Πανίδης), Νότας (73′ Τουλίκας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χαΐνριχ (88′ Λεό), Β. Αθανασίου (70′ Νικολιάς), Μάντζης (60′ Σέποβιτς).

Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 2-0

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Καμπανιακό. Οι Μακεδόνες πήραν τη νίκη στο πρώτο τους ματς για το νέο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν εντός έδρας της Νίκης Βόλου με 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48′ με τον Πέττα και στο 79′ ο Φροσύνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος (88′ Διαμαντόπουλος), Σαρβανίδης (88′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (32′ λ.τ Πέττας), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (77′ Μανιός), Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Σούλης, Οικονομόπουλος, Κούφας (76′ Βερνάρδος), Νταμιάν, Σαλαμούρας (55′ Λίταινας), Τσιλιγγίρης, Σπυρίδης (55′ Δούμτσης), Ταβάρες, Βλάχος, Αρίας (80′ Ματάους), Τζιώρας (80′ Εντ Κάρλος).

Tα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Superleague 2:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ (21/9)

  • ΑΕΛ – Καβάλα 2-1
  • Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 2-1
  • Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ (22/9)

  • ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής (17:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ (23/9)

  • Διαγόρας Ρόδου – Μακεδονικός (16:00)

Subscribe

Related articles

Ο Λεσόρ με το φοβερό του μπλουζάκι έκλεψε την παράσταση

Ο Ματίας Λεσόρ δεν αγωνίστηκε πολύ στο φιλικό...

Ασύλληπτη επιστροφή της Πάρμα κόντρα στη Λέτσε με δύο γκολ μετά το 90′!

Σε ένα παιχνίδι που αμφότερες ολοκλήρωσαν με δέκα...

Θεραπεία για Λεσόρ, χτύπημα στον αντίχειρα για Αντετοκούνμπο

Με προβλήματα θα ολοκληρωθεί το ιστορικό φιλικό του...

Ο Μάικ Τζέιμς θαύμασε τις εικόνες από το Καλλιμάρμαρο

Φανταστικό χαρακτήρισε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξάγεται...