Δεν έλαβε το μήνυμα ο Απόλλων! Ήταν η χειρότερη και καλείται ν’ ανασυνταχθεί

Αν και ήχησε καμπανάκι για τον Απόλλωνα Λεμεσού το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, παρά τη νίκη του, εντούτοις, το συγκρότημα του Αντριάν Γκούλα δεν φάνηκε να εμπεδώνει τα μηνύματα από το ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και πως ανεξαρτήτως αντιπάλου θα πρέπει να μοχθήσει και να έχει αγωνιστική πειθαρχία για να κερδίζει.

Στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών για την 6η αγωνιστική της Cyprus League, ο Απόλλωνας έτσι όπως παρουσιάστηκε είχε τη χειρότερη του εμφάνιση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Γι’ αυτό και τόσο ο κόουτς όσο δε και όλοι στον Απόλλωνα αφήνουν να νοηθεί ότι δεν δικαιούταν κάτι από τη χθεσινή αναμέτρηση η Λεμεσιανή ομάδα. Σα να και έχασε με… κατεβασμένα τα χέρια.

Εκεί που λεγόταν και στον Απόλλωνα έβλεπαν ότι αυτά τα παιχνίδια θα ήταν η ευκαιρία του για την αναρρίχηση και το βαθμολογικό ανέβασμα, ήρθε η εμφάνιση και η ήττα χθες που τον αφήνει πίσω από τις ψηλές θέσεις του πίνακα.

Μπορεί να υπάρχει ως… δικαιολογία η απουσία Μάρκες, μιας και μέχρι στιγμής ο Ντορεγκαράι και οι άλλοι επιθετικοί του Απόλλωνα δεν δείχνουν να είναι τόσο επικίνδυνοι για τις αντίπαλες εστίες, αλλά από τη στιγμή που φοράει κάποιος τέτοια βαριά φανέλα όπως είναι η κυανόλευκη, δεν υπάρχουν ελαφρυντικά, δικαιολογίες, αλλά θα πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα και το ανάλογο πάθος.

Η απογοητευτική αυτή εμφάνιση έφερε προβληματισμό, κατεβασμένα κεφάλια, όπου επί ευκαιρίας της διακοπής που υπάρχει τώρα ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, δίδεται η ευκαιρία σε τεχνική ηγεσία και παίκτες να δουλέψουν σε λάθη και αδυναμίες.

Με την επιστροφή στη δράση της Cyprus League ο Απόλλωνας έχει ν’ αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ομόνοια 29Μ, εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου, πριν το ντέρμπι της 2ας Νοεμβρίου στο «ΆλφαΜέγα Stadium» με τον ΑΠΟΕΛ. Στα ματς της 7ης και 8ης αγωνιστικής επιβάλλεται το 2/3 για τον Απόλλωνα για να περιμένει τον πρωταθλητή της περασμένης σεζόν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Subscribe

Related articles

Τα highlights της μεγάλης νίκης του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από...

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Χαμός στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague μετά και...

Η βαθμολογία μετά την ήττα της ΑΕΚ και η ευκαιρία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (pic)

Με ένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα ξεκίνησε η 7η αγωνιστική...