ΓεροΓιοβάισα: Ευρωπαϊκό «χαλί» για την Ελλάδα

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στην ευρωπαϊκή αρένα και ο ΓεροΓιοβάισα έχει… καλό προαίσθημα για τα αποψινά.

Το σεντόνι στρώθηκε για τις ελληνικές ομάδες, οι οποίες ετοιμάζονται να βγουν ξανά στην ευρωπαϊκή σκηνή. «Ξανά» σε ό,τι αφορά Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ βέβαια, καθώς ο Παναθηναϊκός ρίχνεται για πρώτη φορά στη μάχη του Conference League με πρεμιέρα απέναντι στη… γνωστή μας πλέον Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Κι ο ΓεροΓιοβάισα μπορεί να μην έχει… γυάλινη σφαίρα για να δει το μέλλον, αλλά έχει ένα καλό προαίσθημα για τα αποψινά. Ξεκινάμε χρονικά και από το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου στις 19:45 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μπράγκα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μιλάμε για δυο ομάδες που δίνουν έμφαση στο επιθετικό παιχνίδι και η επιλογή του Over 2,5 σε απόδοση 1,73 μοιάζει με μονόδρομο. Στις 22:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την ίδια διοργάνωση και τον βλέπω πιο διψασμένο από ποτέ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συχνά έχει μια τάση να μπαίνει φορτσάτος στα παιχνίδια του με τελευταίο παράδειγμα το ντέρμπι με τον Άρη, ακόμα αν αποδείχθηκε σπάταλος στην τελική του ενέργεια. Παρόλα αυτά τα στοιχεία παραμένουν εκεί και μου δείχνουν την επιλογή του Άσου ως αποτέλεσμα ημιχρόνου που πληρώνει σε απόδοση 2.10.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στην έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, των… μαχητών της Βοσνίας. Οι γηπεδούχοι είναι δεδομένο πως θα βασιστούν στην άμυνα και ενδεχομένως στο σκληρό παιχνίδι και… ποιος είναι πιο κατάλληλος για να «σπάσει» μια τέτοια αμυντική τακτική από τον Φώτη Ιωαννίδη;

Θα πάω με την επιλογή του ως anytime σκόρερ στον αγώνα σε απόδοση 2.37 και με την ευχή – πέρα από το 3/3 στα αποψινά – να έχουμε και τρεις νίκες για τους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη.

Subscribe

Related articles

Η ΑΕ Λεμεσού «έκλεισε» τα 94 χρόνια ζωής

Μια ημέρα σαν σήμερα, 94 χρόνια πριν, στις...