Βούλγαρης: «Δεν βρίσκω καμία αλλαγή στον κανονισμό, ο Λανουά είπε πως η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Μουκουντί»

Ο Σταμάτης Βούλγαρης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, «απάντησε» σε όσους υποστηρίζουν πως άλλαξε ο κανονισμός και ήταν πέναλτι η φάση του Μουκουντί στη Λιβαδειά.

  • Η ανάρτησή του

Αμεση ήταν η «απάντηση» της ΑΕΚ στον Κώστα Καραπαπά, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, αλλά και σε δημοσιεύματα συγκεκριμένων ΜΜΕ, όπου ισχυρίζονται πως στη Λιβαδειά έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι εις βάρος του Μουκουντί.

Ο Σταμάτης Βούλγαρης, υπεύθυνος επικοινωνίας της Ενωσης, τόνισε με ανάρτησή του στα social media πως «ψάχνω στον κανονισμό της σεζόν 2024-2025 της IFAB και δεν βρίσκω καμία αλλαγή», ενώ παράλληλα στάθηκε στο ότι υπάρχει μόνο το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Relevo»

Παράλληλα υπογράμμισε πως ο Στεφάν Λανουά, πρόεδρος της ΚΕΔ, ανέφερε στην ανάλυση των φάσεων ότι η μπάλα έχει βρει και στο πόδι του Καμερουνέζου αμυντικού, οπότε ακυρώνεται οποιαδήποτε κουβέντα!

Η ανάρτησή του

Προπαγάνδα είναι η άμεση παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Και όπως έλεγε ο Γιόζεφ Γκέμπελς: «Πες, πες, πες ένα ψέμα, στο τέλος κάτι θα μείνει».

Ψάχνω λοιπόν να βρω αυτή τη ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ της UEFA, ψάχνω την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ψάχνω στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ της σεζόν 2024-2025 της IFAB και δεν βρίσκω ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ από αυτές που επικαλούνται οι γνωστοί σύμμαχοι! ΚΑΜΙΑ! Μόνο ένα δημοσίευμα, το οποίο όλοι το αναδημοσιεύουν according to «Relevo».

Πάμε τώρα στα ουσιαστικά:

Το χέρι του Μουκουντί ΔΕΝ είναι σε αφύσικη θέση και ΔΕΝ μεγαλώνει το σώμα του. Αυτό ακόμα και στο δημοσίευμα της «Relevo», τονίζεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ! Δεν βάζω καν στη διαδικασία της κουβέντας, ότι ο αρχιδιαιτητής της νέας ΚΕΔ, υποστήριξε ότι η μπάλα έχει βρει και στο πόδι του Καμερουνέζου, οπότε ακυρώνεται οποιαδήποτε κουβέντα!

Πάμε και στα πρακτικά:

Ακόμα και αν ίσχυε αυτή η γελοιότητα της δήθεν επικαιροποίησης και της δήθεν οδηγίας, αυτές ήταν μεταγενέστερες των φάσεων στο Euro και στη Λιβαδειά. ΑΝ λοιπόν αλλάξει η οδηγία ή ο κανονισμός, θα μπορούμε να συζητάμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ΑΛΛΑΓΗ! Ετεροχρονισμένα λοιπόν αυτό δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ. Είναι σα να λέμε ότι επειδή το γκολ του Βαρέλα ήταν οφσάιντ, αν στο μέλλον η UEFA καταργήσει το offside, το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει!

Και για το τέλος:

Αν η… οδηγία άλλαξε (όπως επικαλούνται), ο Λανουά ως μέλος της ΚΕΔ, δε θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί; Ο Γάλλος δεν είναι πολύ κοντά στον Ροσέτι; Αυτός δεν τον έστειλε στην Ελλάδα; Δε θα έπρεπε να το γνωρίζει; Δε θα έπρεπε να ενημερώσει και τους Έλληνες διαιτητές;
Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε… To papillon μην ξεχάσετε!

Subscribe

Related articles

Χωρίς τον Πίζι ο ΑΠΟΕΛ με την Πάφο

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Πάφος FC...

O διαφορετικός Αρης, η ελκυστική Athens Kallithea και οι άλλες ατραξιόν | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης καταπιάνεται με τις ατραξιόν του...

Σημεία, στοιχεία που στοίχισαν στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει την...

Αναβολή στο Αταλάντα – Κόμο εξαιτίας καταρρακτώδους βροχής

Στο Μπέργκαμο... άνοιξαν οι ουρανοί και η φοβερή...

ΠΑΟΚ, η ομάδα που “ακούει” περισσότερο τον προπονητή της | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την διαφορά ωριμότητας...

Sold out ανακοίνωσαν οι Τούρκοι για το Γαλατά

Καυτό το «Ali Sami Yen» για την πρεμιέρα...

Στρογγυλοκάθεται μόνη στην κορυφή η Πάφος

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος Α'...

Εκεί θα βλέπουμε την Stoiximan GBL τη νέα σεζόν – Η οικονομική συμφωνία του ΕΣΑΚΕ

Στην ΕΡΤ θα παραμείνει το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και...