Αυτά συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις για τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τουρκία

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτά συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις για τη μετακίνηση των οπαδών του στην Τουρκία

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του κατευθύνει τους φιλάθλους του που θα κάνουν το ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη και τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ (25/09, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ είχε στη διάθεση του περισσότερα από 2000 εισιτήρια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλάθλων του που ηθελαν να βρεθούν στο “Αλί Σάμι Γεν” για τον πρώτο αγώνα της ομάδας τους στο ανανεωμένο Europa League.

Η διάθεση τους ολοκληρώθηκε και η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους οπαδούς του για όσα συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις των αρμοδίων και αφορούν την μετακίνηση τους προς το γήπεδο της Γαλατασαράι το βράδυ της Τετάρτης (25/09, 22:00).

“Οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν με λεωφορεία από την Ελλάδα, θα πρέπει να βρίσκονται μέχρι τις 14:00 την Τετάρτη (25.09) στα Ύψαλα, προκειμένου να φτάσουν στο δεύτερο σημείο ελέγχου στην περιοχή Σίλιβρι, όπου από εκεί το τελευταίο λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 17:00 για το γήπεδο.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα πρέπει να γνωρίζουν πως στα χερσαία σύνορα πραγματοποιούνται έλεγχοι τύπου αεροδρομίου, που είναι ιδιαίτερα χρονοβόροι.

Οι εκδρομείς που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να εξασφαλίσουν πάρκινγκ για το όχημα τους και στη συνέχεια να μεταβούν στην πλατεία Σουλταναχμέτ, από όπου θα αναχωρήσουν με δημοτικά λεωφορεία για το γήπεδο στις 18:30.

Στους κατόχους εισιτηρίων 1st Class θα έρθει email, στην διεύθυνση που δήλωσαν κατά την αγορά του εισιτηρίου, με ειδικές οδηγίες” αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου”, αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων.

Subscribe

Related articles

Πρόκριση με πεντάρα η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι!

Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Μπάροου και...

Ξανά σκόρερ ο Κουλούρης με την Πόγκον

Η Πογκόν Στσζέτσιν πανηγύρισε μια εντυπωσιακή νίκη στο...

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...