Αρχή στο Super Cup με «μάχες» για την πρόκριση στον τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Άρη και Ολυμπιακό-Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης διεκδικούν απόψε μία θέση στον τελικό του Super Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του επίσης σημερινού αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

  • Πρόγραμμα Super Cup

Το Super Cup αρχίζει απόψε Σάββατο (28/9), με τους ημιτελικούς για τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο, οι 4 κορυφαίες ομάδες του περυσινού πρωταθλήματος, ρίχνονται στη… μάχη της διεκδίκησης του τροπαίου.

Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 17:15, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Άρη (ΕΡΤ3, Live η εξέλιξη από το Gazzetta). Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσέντι Όσμαν ο οποίος έμεινε εκτός επτάδας ξένων του «τριφυλλιού», ενώ εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει τους Νέιτ Λαζέφσκι και Ντιμόι Χοτζ, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τολιόπουλου.

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση θα δοθεί στις 20:45, με τον δεύτερο ημιτελικό και το ματς του Ολυμπιακού με το Περιστέρι (ΕΡΤ3, Live η εξέλιξη από το Gazzetta). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τους Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ αμφίβολος είναι ο Σακιέλ ΜακΚίσικ. Ο προπονητής του Περιστερίου, Γιώργος Λιμνιάτης δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανέναν προβληματισμό. Έχω μια μόνο ανησυχία. Όπως είπε ο Βασίλης είμαστε μια ομάδα με καινούργιο προπονητικό σταφ, καινούργιους παίκτες. Μόνο τρία παιδιά έμειναν από τη περσινή ομάδα. Η ανησυχία μου είναι να έχω δικαιωθεί στο τέλος τη χρονιάς με το πλάνο που φτιάξαμε με τη διοίκηση, αναφορικά με το είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει μόλις πέντε ξένους. Αυτό ήταν επιλογή μας. Είμαστε η ομάδα που μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει χρησιμοποιήσει τρία παιδιά όπως ο Ετεοκλής Αβδάλας, ο Βαγγέλης ο Ζούγγρης και ο Σταυρακόπουλος και είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που αποτελεί επιθυμία μας. Η ανησυχία μου είναι αυτό το πλάνο να πετύχει. Γιατί όλοι συζητάμε γιατί δεν βγάζουμε τους Έλληνες παίκτες του παρελθόντος και πως έχει πάει η παραγωγική διαδικασία στο ελληνικό μπάσκετ. Συνεπώς χτίσαμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παιδιών. Θέλουμε όλοι αυτό το πλάνο να πετύχει γιατί ίσως δείξει έναν δρόμο σε όλες τις ομάδες».

Οι νικητές κάθε αναμέτρησης θα παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (20:30, ΕΡΤ3, Live η εξέλιξη στο Gazzetta) ενώ οι ηττημένοι θα παλέψουν για την 3η θέση στον μικρό τελικό (Κυριακή 16:45).

Πρόγραμμα Super Cup

Σάββατο 28/9

  • 17:15 Παναθηναϊκός – Άρης
  • 20:45 Ολυμπιακός – Περιστέρι

Κυριακή 29/9

  • 16:45 Μικρός τελικός
  • 20:30 Μεγάλος τελικός

Subscribe

Related articles

Rotation ΑΠΟΕΛ και φρέσκα πόδια στην Περιστερώνα

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ενώπιον μιας ακόμα απαιτητικής δοκιμασίας,...

Χωρίς Μασούρα, Μαρτίνς και Πιρόλα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Εκτός αποστολής έμειναν και πάλι οι Γιώργος Μασούρας...

Ξεκάθαρος ο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τη Χρυσή Μπάλα...

Τα πιο σημαντικά του Σαββίδη πριν τον Άρη | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το ΠΑΟΚ-Άρης που...

«Κόπηκε» ο Μπράουν για το ματς με τον Άρη

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο παίκτης ο οποίος...

Συσκευή… αερόσακος υπόσχεται να αποτρέψει τραυματισμούς, όπως αυτόν του Ρόδρι

Μία επαναστατική συσκευή που λειτουργεί ως... αερόσακος, ετοιμάζεται...