Τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση των παικτών του στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξέφρασε ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Απογοητευμένος ο Κονσεϊσάο: «Όσοι δεν καταλαβαίνουν δεν μπορούν να είναι στην Πόρτο»

Παρά το γεγονός πως είχε τον έλεγχο του αγώνα η Πόρτο δεν μπόρεσε να νικήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μένοντας στο 2-2.

Primeira Liga: Ισοφαρίστηκε στο τέλος η Πόρτο από τη Σπόρτινγκ! (highlights)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο άφησε αιχμές για την απόδοση των παικτών του, οι οποίοι δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης έπειτα από την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League τόνισε πως όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες της ομάδας, τότε δεν θα αγωνίζονται.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ελπίζαμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό είχαμε προετοιμαστεί. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ένα πολύ έντονο πρώτο ημίχρονο, σε πολλές στιγμές παίξαμε καλά, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ο αντίπαλος δημιούργησε επίσης μια καλή ευκαιρία και μία ακόμα που ξεκίνησε από την έλλειψη δική μας ατομικής συγκέντρωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε στη Σπόρτινγκ πρωτοβουλία και χάσαμε μπάλες κατά τη μετάβαση που συνήθως δεν χάνουμε.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μου, αλλά είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Η Σπόρτινγκ είναι πιθανότατα χαρούμενη με την ισοπαλία, είμαι απογοητευμένος επειδή χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς.

Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, προσπαθήσαμε, αλλάξαμε αλλά δεν βελτιωθήκαμε. Εκτός από τον Ταρέμι που μπήκε και δημιούργησε μια προϋπόθεση για γκολ. Δείξαμε μία έλλειψη επιθετικότητας που δεν είναι φυσιολογική, ειδικά για νεότερους παίκτες. Υποτιμούμε το πρωτάθλημά μας, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες και καλούς προπονητές, υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Πρέπει να δουλέψεις και να τρέξεις. Για να κατανοήσουμε τον τρόπο που παίζουμε και την ταυτότητα της Πόρτο, χρειάζεται χρόνος. Όσοι δεν καταλαβαίνουν, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορούν να είναι στην ομάδα μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

Ακολουθήστε το ΦΩΣ στο Facebook