Ανησυχία στην Μάντσεστερ Σίτι για τον Χάαλαντ που τραυματίστηκε κόντρα στη Νιουκάστλ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο εκτός έδρας ματς με την Νιουκάστλ και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Μάντσεστερ Σίτι απώλεσε δύο βαθμούς στην έδρα της Νιουκάστλ, μετά το ισόπαλο 1-1 για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Πάντως, αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους φιλάθλους τη Σίτι για την ώρα, είναι οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι οποίες αφορούσαν τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκουαρδιόλα υποστήριξε πως ο Νορβηγός τραυματίστηκε στον αγώνα με την Νιουκάστλ, καθώς δέχθηκε πολλά χτυπήματα από τους αντιπάλους του. Ανέφερε, μάλιστα, πως η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους οπαδούς της Σίτι να αγωνιούν εκ νέου, μόλις μερικές ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόδρι.

Erling Haaland sustained “some knocks” against Newcastle, and #ManCity will make assessments in “the next days”, says Pep Guardiola.

— City Xtra (@City_Xtra) September 28, 2024

Erling Haaland’s ankle after being on the receiving end of a challenge by Newcastle’s Dan Burn 😳 pic.twitter.com/kqO66Sj3ed

— ESPN FC (@ESPNFC) September 28, 2024

Subscribe

Related articles

Και τώρα οι δύο τους στο «φουλ» της ανετοιμότητας! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τους δύο ημιελικούς του...

Ο μπροστάρης Πετρούσεφ και η… άμυνα

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός «έκλεισαν» θέση στον τελικό...

Μπαρτζώκας: «Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού»

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε με 79-74 το εμπόδιο...

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, θέαμα με εννιά γκολ στο Κίτι

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός...