Ανατροπή για τη Ρόμα και σερί νίκες στη Serie A

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Ρόμα, η οποία επέστρεψε από το προβάδισμα της Βενέτσια και επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Λύγισε τη Βερόνα η Κόμο.

  • Back-to-back νίκες και για την Κόμο

Η αλλαγή προσώπου στον πάγκο έχει προσδώσει νέο αέρα στη Ρόμα. Με τον Ιβάν Γιούριτς οι Τζαλορόσι μέτρησαν δεύτερο σερί τρίποντο στη Serie A, καθώς επικράτησαν 2-1 επί της Βενέτσια με ανατροπή και ανέβηκαν στην 9η θέση.

Αν και οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους Ρωμαίους όταν άνοιξαν το σκορ με τον Πονγιάπαλο στο 44΄, το β΄μέρος σημάδεψε την ανατροπή της Ρόμα. Τα λεπτά μπορεί να κυλούσαν χωρίς γκολ ώσπου να φτάσουμε στο 75΄, όταν ο Κριστάνε με σουτ που κόντραρε νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-1.

Η ισοφάριση έδωσε… φτερά στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 83΄έφεραν τούμπα το ματς με σκόρερ τον 20χρονο, Νικολό Πιτσίλι, ο οποίος με κεφαλιά από το κόρνερ βρήκε δίχτυα για να υπογράψει τη νίκη της ομάδας του.

Back-to-back νίκες και για την Κόμο

Έναν βαθμό πίσω της βρίσκεται η Κόμο, η οποία με τη σειρά της λύγισε με 3-2 τη Βερόνα και πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αρχικά στο 44΄ο Κουτρόνε άνοιξε το σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με πέναλτι του Λάζοβιτς στο 53΄. Η αποβολή του Σούσλοβ ωστόσο στο 64΄έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι έφτασαν σε σκορ ασφαλείας χάρη σε γκολ των Κουτρόνε (72΄) και Μπελότι (89΄). Το μόνο που κατάφερε η Βερόνα ήταν να μειώσει στο 90+4΄με σκόρερ τον Λαμπούρντε.

Subscribe

Related articles

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ στην ομάδα μπάσκετ για το Super Cup

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε στον τελικό του...

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε στην έδρα της και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό

«Ζεστάθηκε» ενόψει Παναθηναϊκού η Μπόρατς Μπάνια Λούκα που...

Δοκάρι κι έξω με χειροκρότημα και μάθημα για τη δύσκολη χρονιά | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ήττα του...

Το δίδυμο που γύρισε στο σπίτι | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι η παλιννόστηση δύο...

Γκρίνια Αταμάν για τους διαιτητές

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Οι...