Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Conference League

Δείτε τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Conference Leaague (3/10).

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ισοπαλία με τη Μπόρατς, συνεχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας την Τσέλσι, στη συνέχεια της League Phase του UEFA Conference League.

Οι Μπλε είχαν εύκολη αποστολή απέναντι στη Γάνδη, με το σύνολο του Μαρέσκα να επικρατεί 4-2 των Βέλγων στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της διοργάνωσης (3/10).

Η επόμενη αντίπαλος των Πρασίνων, η Τζουργκάρντεν, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 7/11, έμεινε στο 2-2 με τη ΛΑΣΚ, καταφέρνοντας να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας παρά το ότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο.

Η Ελσίνκι τα βρήκε… σκούρα στη Στοκχόλμη, καθώς υποχρεώθηκε σε ήττα από τη Λουγκάνο με 3-0 εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική του θεσμού, ενώ και η Ντιναμό Μινσκ που αποτελεί επίσης μελλοντική αντίπαλο του «τριφυλλιού», έχασε με 1-2 στο «σπίτι» της από τη Χαρτς.

Τέλος, η Νιου Σεντς με την οποία ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φιορεντίνα και ηττήθηκε με 2-0 μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Subscribe

Related articles

Γενέθλια και για τον σύνδεσμο της ΑΕΛ

Γενέθλια έχει και ο σύνδεσμος της ΑΕΛ απόψε,...

Ο Τσικίνιο χάνει μάλλον το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Εξαιρετικά αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής...