Αλόνσο: ‘Κορυφαίος σύλλογος η Μίλαν, ξέρουμε πως είναι δυνατή στις αντεπιθέσεις’

CHAMPIONS LEAGUE

Αλόνσο: “Κορυφαίος σύλλογος η Μίλαν, ξέρουμε πως είναι δυνατή στις αντεπιθέσεις”

-

Ο Τσάμπι Αλόνσο σε συνέντευξη Τύπου της Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ο Τσάμπι Αλόνσο σε συνέντευξη Τύπου της Μπάγερ Λεβερκούζεν @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Τσάμπι Αλόνσο εκθείασε την Μίλαν ενόψει του αγώνα με τους ροσονέρι για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες της Λεβερκούζεν δεν θα εστιάσουν μόνο στον Κρίστιαν Πούλισικ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν άρχισε εντυπωσιακά την παρουσία της στο νέο Champions League ισοπεδώνοντας 4-0 εκτός έδρας την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα, σε αντίθεση με την Μίλαν η οποία υποχρέωθηκε σε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Λίβερπουλ πέφοντας μάλιστα θύμα ανατροπής.

Οι δύο ομάδες συγκρούονται το βράδυ της Τρίτης (1/10, 22:00) στην “Bay Arena” στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με τον Τσάμπι Αλόνσο να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα και να ξεκαθαρίζει πως οι ροσονέρι είναι εξαιρετική ομάδα που δεν έχει μόνο έναν παίκτη που πρέπει να περιοριστεί.

“Αντιμετωπίζουμε μία κορυφαία ομάδα με ατομική ποιότητα. Θα χρειαστούμε την κορυφαία εμφάνισή μας στο χορτάρι αλλά είμαστε έτοιμοι. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμάσουμε το ματς αλλά είναι εντάξει”, τόνισε ο προπονητής των νταμπλούχων Γερμανίας, που είδε την ομάδα του να φεύγει το περασμένο Σάββατο με βαθμό (1-1) από την “Allianz Arena” απέναντι στην πρωτοπόρο Μπάγερν, για να προσθέσει:

“Έχουμε πλάνο, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν σε 95 λεπτά. Δεν θέλουμε από την Μίλαν να κυριαρχήσει το ματς. Ξέρουμε πως είναι δυνατοί στις αντεπιθέσεις τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι τους σκόραραν τρία γκολ σε πέντε λεπτά. Αυτό είναι η Μίλαν έχοντας όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες. Είναι γρήγοροι και ποιοτικοί.

Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς αλλά κάθε αντίπαλος είναι σημαντικός στο Champions League. O Πούλισικ είναι σε καλή φόρμα και σημαντικός παίκτης για την Μίλαν.

Είναι ταχύς και κινείται ανάμεσα στις γραμμές αλλά δεν μπορώ να εστιάσω μόνο σε αυτόν. Σκέφτομαι επίσης τους Μοράτα και Λέαο.

Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις ιταλικές ομάδες. Θα χρειαστούμε υπομονή όταν έχουμε τη μπάλα επειδή αμύνονται καλά και είναι έτοιμοι να περιμένουν πίσω.

Η Μίλαν είναι μέσα στην ιστορία του Champions League. Τους παρακολουθούσα πάντα από την εποχή του Σάκι στον Καπέλο. Είχαν πάντα σπουδαίους παίκτες και είναι τιμή να τους αντιμετωπίζεις”.

Subscribe

Related articles

Δραματική «ανάσα» για την Κάλιαρι στην Εμιλία-Ρομάνια

Η Κάλιαρι πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της...

Έπιασε από την Κυριακή δουλειά στον Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι

Ο έμπειρος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη 2η...

Πήρε Σεμπά ο Πανιώνιος

Ο Σεμπά θα παίξει και με 3η ομάδα...

«Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε, αυτή που όλοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσαν ανακοίνωση...

Νέα μπλεξίματα για τον Ετό και εξάμηνη τιμωρία από τη FIFA

«Καμπάνα» διάρκειας έξι μηνών δέχθηκε από τη FIFA...