Αλήθεια τώρα; Δύο ώρες ο Γκαγκάτσης έλεγε στον Ηλιόπουλο: “πήγαινε στην ΚΕΔ”; | Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης διαβάζει τις διαρροές της ΕΠΟ, τις αντιδράσεις πανικού κοινώς (δίχως λόγο) και εκφράζει την απλή και αυτονόητη απορία, ενώ έχει και υστερόγραφο…

Η γενική άποψη που έχουν διαμορφώσει οι κανονικοί άνθρωποι και φίλαθλοι, σχετικά με το επίπεδο (και τη δυνατότητα αντίληψης των προσώπων που ηγούνται το ελληνικό ποδόσφαιρο), είναι πως βρίσκεται πολύ χαμηλά! Αναγνωρίζουν δε την κουτοπονηριά αφού εκτιμούν ότι αυτοί που διοικούν θεωρούν ότι οι πολλοί δεν καταλαβαίνουν και έχουν να κάνουν με αδύνατους στη σκέψη. Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων, θα σημειώσω εγώ, όπως αποδείχτηκε και σήμερα (κάθε ώρα το επιβεβαιώνουν βασικά) με τις διαρροές μετά την επίσκεψη του Μάριου Ηλιόπουλου στην ΕΠΟ και τη συνάντηση με τον Γκαγκάτση, την οποία επικοινωνούν όπως γουστάρουν ανάλογα το Μέσο.

Ωστόσο εμείς οφείλουμε να εστιάσουμε σε όσα διέρρεαν από την ομοσπονδία, κοινώς από τον ίδιο τον πρόεδρο αυτής, μιας και με αυτόν συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αρχικά κυκλοφόρησε ότι ήταν αιφνιδιαστική η επίσκεψη του Ηλιόπουλου, γράφτηκε χαρακτηριστικά για “ντου του αφεντικού της Ένωσης στην ΕΠΟ και στο γραφείο του Γκαγκάτση“! Αυτό όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν άρεσε καθόλου προφανώς στον πρόεδρο της ΕΠΟ αφού δεν θέλει να θεωρεί κανείς ότι θα συμβαίνει ότι επί Μπαλτάκου! Έτσι διαβάσαμε εκεί που το περιμέναμε, σε Μέσα με ιδιαίτερη συμπάθεια στην ΕΠΟ, ότι ήταν προγραμματισμένη συνάντηση!

Ακόμη και 5χρονο παιδάκι βέβαια αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν ισχύει μιας και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το επικοινωνούσε από νωρίς η ΕΠΟ και ο ίδιος ο πρόεδρος της. Όμως η πιο βασική απορία έχει να κάνει με τη συζήτηση και την ατζέντα αυτής όπου και σε αυτό το κομμάτι εκτέθηκε η ομοσπονδία με την αστεία διαρροή – επικοινωνία σύμφωνα με την οποία ο Γκαγκάτσης παρέπεμψε τον Ηλιόπουλο στην ΚΕΔ! Δηλαδή για δύο ώρες, τόσο υποστηρίζουν οι ίδιοι ότι διήρκεσε η συνάντηση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έλεγε στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ συνέχεια και μόνο το ίδιο πράγμα, μια κασέτα: να απευθυνθεί στην ΚΕΔ για τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Καλό το παραμύθι του μα δεν έχει… δράκο! Προφανώς και δεν χρειάζεται να μάθουμε τι είπαν οι δύο άνδρες, αλλά δεν είναι και δυνατό να θεωρούν εκεί στην ομοσπονδία ότι απευθύνονται σε ανθρώπους με αντίστοιχο με το δικό τους (χαμηλότατο) ταβάνι ευφυΐας… Στ’ αλήθεια τώρα θα πιστέψει κανείς, το θεωρούν δεδομένο, δηλαδή, ότι στις δύο ώρες συνάντησης, όχι μάλιστα αιφνιδιαστικής, αλλά προγραμματισμένης όπως διέρρεαν οι ίδιοι, δεν συζήτησαν για Λανουά, για τη διαιτησία και το μόνο που έλεγε ο Γκαγκάτσης ήταν πως δεν έχει καμία σχέση με την ΚΕΔ;

Η OPAP Arena

Υγ: Όπως στη συντριπτική πλειοψηφία είχε κάνει έως τώρα η ΔΕΑΒ, έτσι και στην περίπτωση της κλήσης της ΑΕΚ με αφορμή το περιεχόμενο ενός πανό, τιμώρησε την Ένωση με πρόστιμο. Θα πρέπει όμως να γίνει περισσότερο ξεκάθαρο το πλαίσιο πάνω στο οποίο επιβάλλει ποινές, πρόστιμα και οτιδήποτε άλλο την αφορά σαν όργανο. Επίσης για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα αντίληψης, είναι αρκετοί οι άτιμοι, να υπενθυμίσουμε ότι η ΔΕΑΒ είναι ανεξάρτητη επιτροπή, δεν ανήκει στην ΕΠΟ, ή στην Superleague, τα βασικά αναφέρουμε ξανά, αλλά τι να κάνουμε, αφού και σε τέτοιους απευθυνόμαστε.

Subscribe

Related articles

Γιαμάλ: «Απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου»

Ο Λαμίν Γιαμάλ εξέφρασε την απογοήτευσή του για...

Παραιτήθηκε ο Γράφας στον Διαγόρα Ρόδου

Ο Θωμάς Γράφας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία...

Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής στη Μάντσεστερ Σίτι

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν στο...

Νοκ-άουτ οι Μαγκουάιρ και Μαζράουι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τραυματισμών συνέχεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς Χάρι Μαγκουάιρ...

Έτσι «κλείδωσε» ο Αρης τον Λορέν Μορόν

Ο Λορέν Μορόν θα γίνει ο πρώτος παίκτης...

Επιβεβαιώνουν από την Ιταλία για Ριμπάλτα και ΑΕΚ

Και στην Ιταλία επιβεβαιώνουν πλέον την αποκάλυψη του...

Στις τελικές επαφές με Στάικο ο Ηρακλής, μετά το ναυάγιο με Δερμιτζάκη

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την...